Σοφία Νικολάου: Αγόρασε βίλα στο Ψυχικό - Εξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

0


 Διόρωφη μονοκατοικία στο Ψυχικό φέρεται να αγόρασε τον Νοέμβριο του 2021 η τέως Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, η οποία ελέγχεται από το ΣΔΟΕ καθώς φαίνεται ότι επί των ημερών της, το Δημόσιο ζημιώθηκε κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, μέσω απευθείας αναθέσεων.

Μάλιστα, την παρέμβαση εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος για την κ. Νικολάου ζητά με ανακοίνωσή του ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, επικαλούμενος ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για το συγκεκριμένο περιστατικό.

"Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Η ΝΔ και ο Πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια", αναφέρεται στην δήλωση.

Στην ανάρτησή, την οποία επικαλείται ο κ. Ραγκούσης, την πρώτη του Παύλου Πολάκη μετά την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, ο βουλευτής Χανίων αναφέρει ότι το κόστος του οικοπέδου και της οικίας της κ. Νικολάου ανήλθαν σε 850.000 ευρώ, ενώ όπως αναφέρει, ποσό της τάξης των 350.000 ευρώ δόθηκε από την κ. Νικολάου για την ανακαίνιση του σπιτιού.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)