Τηλεμαχία...προσεχώς;...


 Αρνείται πεισματικά ο πρωθυπουργός να σηκώσει το γάντι στην πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα για debate μεταξύ των δύο και αφήνει θολές υποσχέσεις που μπορούν να ερμηνευτούν ποικιλοτρόπως.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει το debate όπως... ο διάολος το λιβάνι με τον Αλέξη Τσίπρα να επανέρχεται σήμερα από το βήμα της Βουλής με νέο κάλεσμα. «Επτά χρόνια αποφεύγετε την τηλεμαχία (…).

Εάν θέλετε να κάνουμε σύγκριση και να μιλήσουμε για το αύριο και τα προγράμματά μας είμαι ανοικτός. Θέλετε να πάμε αύριο το πρωί σε μια τηλεμαχία για να μιλήσουμε για το αύριο; Επτά χρόνια την αποφεύγεται. Γιατί αλήθεια; Αφού είστε τόσο σίγουρος. Ότι είστε καλύτερος. Ότι είστε πιο σοφός, πιο γοητευτικός. Γιατί επτά χρόνια κρύβεστε;», ήταν η χαρακτηριστική φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντηση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τριτολογία όχι όμως με ξεκάθαρο τρόπο.

«Δεν σας αρέσει η Βουλή κ. Τσίπρα και θέλετε τηλεμαχία; Κάθε πράγμα στην ώρα του» είπε ο πρωθυπουργός χωρίς όμως να διευκρινίσει αν μιλά για ένα τετ α τετ μεταξύ των δύο ανδρών ή για μια τηλεμαχία στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου παρουσία και άλλων πολιτικών αρχηγών.