Λύγισε την Πόρτο με «χρυσό» σκόρερ Λουκάκου και πήρε προβάδισμα πρόκρισης η Ίντερ!


 Ρομέλου Λουκάκου ο... λυτρωτής έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην Ίντερ! Ο Βέλγος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την Πόρτο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (1-0), με τους «νερατζούρι» να πηγαίνουν με πλεονέκτημα στο «Ντραγκάο».

Εξαιρετική εμφάνιση και από τους δύο τερματοφύλακες, οι οποίοι έκαναν φανταστικές επεμβάσεις και κράτησαν το σκορ στο μηδέν, μέχρι να λύσει τον...

γόρδιο δεσμό ο 29χρονος σέντερ φορ. Οι δύο ομάδες είχαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο Ονάνα και Κόστα βρέθηκαν σε φοβερή βραδιά.

Δικαιώθηκε με το γεγονός ότι άφησε στον πάγκο τον Λουκάκου ο Σιμόνε Ιντζάγκι, με τον Βέλγο να κάνει τη ζημιά ερχόμενος από τον πάγκο και την ομάδα του Μιλάνου να παίρνει ένα σημαντικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Το ματς

Η Ίντερ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπαθούσε συνεχώς να βρει χώρους για να διασπάσει την άμυνα της Πόρτο. Στο 13’ ο Ντιμάρκο βρήκε με πανέμορφη σέντρα τον Λαουτάρο στην πλάτη της άμυνας, ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω πάνω από την εστία του Κόστα,

Στο 18’, ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα γύρισε σε αυτόν και με ένα απίθανο σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Κόστα, με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να διώχνει εκ νέου σε κόρνερ.