Γρηγόρης Αρναούτογλου: Καβάλησα το καλάμι στο «Πολύ την Κυριακή», χάθηκα


 Την Ρούλα Κορομηλά φιλοξένησε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης (1/2) στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, οι δυο τους μίλησαν για τις εποχές της μεγάλης τηλεοπτικής τους επιτυχίας και για το αν καβάλησαν κάποια στιγμή το καλάμι.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ήταν κατηγορηματική. «Δεν έχω απολύσει κανέναν απολύτως. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχουμε νευριάσει όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασιακό, να έχουμε φωνάξει, αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν» και πρόσθεσε:...

«Δεν θεωρώ ότι κάνουμε κάτι σπουδαίο, κάτι ξεχωριστό, έτυχε να κάνουμε μία δουλειά που έχει δημοσιότητα. Εμείς δεν είμαστε πρωταγωνιστές, παρουσιάζουμε τους πρωταγωνιστές. Αν εμείς καβαλήσουμε το καλάμι και θεωρήσουμε ότι είμαστε κάτι σπουδαίο, έχουμε χάσει τον δρόμο».

Από την άλλη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για μένα υπήρξε μια περίοδος που καβάλησα το καλάμι. Ήταν η περίοδος του «Πολύ την Κυριακή» που εκεί λίγο χάθηκα. Χάθηκα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ στα 33 μου χρόνια ούτε την επιτυχία ούτε τα χρήματα που έβγαζα, ούτε τίποτα. Χάθηκα μέσα σε όλο αυτό. Γι’ αυτό και άρχισα να πηγαίνω σε ψυχίατρο, να μιλάω και οτιδήποτε άλλο. Ευτυχώς είχα πολύ κοντινούς μου ανθρώπους που αυτοί με έσωσαν όταν μου είπαν ότι κάτι δεν πάει καλά» ομολόγησε, με την Ρούλα Κορομηλά να του επισημαίνει:

«Δεν είναι κακό αυτό, ίσα ίσα που σε βοήθησε. Στο θετικό σου είναι ότι το αναγνωρίζεις και το λες δημόσια. Μπράβο, ρε Γρηγόρη μου».