Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Οργή για το νέο «σόου» Άδωνη...

 
Αφού ανακοίνωσε το νέο σαρακοστιανό «καλάθι», ο Άδωνης Γεωργιάδης βγήκε για «αυτοψία» (όπως αναφέρουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ) στη... Βαρβάκειο το πρωί της Πέμπτης, με τις κάμερες να τον ακολουθούν καταγράφοντας το νέο επικοινωνιακό σόου του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Μεταξύ άλλων, ο Γεωργιάδης είπε ότι οι τιμές είναι 1 με 2 ευρώ κάτω σε σχέση με το 2022 στα σαρακοστιανά προϊόντα, «προκειμένου όλοι να έχουν πρόσβαση σε ένα οικονομικό τραπέζι», λαμβάνοντας άμεση απάντηση από το ΙΝΚΑ.

Σε ανακοίνωσή της, η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας εξαπολύει «πυρά» κατά του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, υπενθυμίζοντάς του ότι η Ελλάδα «δεν είναι μόνο η Βαρβάκειος», συγκρίνοντας την επίσκεψή του στην αγορά με γνωστό ανέκδοτο του Χότζα.

«Κύριε υπουργέ και υπουργείο Ανάπτυξης και επενδύσεων, οι τιμές δεν έπεσαν αλλά ανέβηκαν σε βαθμό που ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει τα σαρακοστιανά αλλά ούτε καν τα υπόλοιπα προϊόντα της διατροφής του», επισημαίνει το ΙΝΚΑ σε σχετική ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας ως επικοινωνιακά τεχνάσματα «τα καλάθια του νοικοκυριού και τα επιδόματα φτώχειας».

«Δώστε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα του πολίτη καταναλωτή και της κοινωνίας. Το 53 % των πολιτών Καταναλωτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας όπως δείχνουν οι έρευνες της ΓΣΒΕΕ καθώς και έως 18 του κάθε μήνα τελειώνουν τα χρήματα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΙΝΚΑ προς τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μετά την επίσκεψη του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων στην Βαρβάκειο αγορά σχετικά με τις τιμές θα θυμίσουμε στο υπουργείο πως πρώτον η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Βαρβάκειος αγορά.

Δεύτερον όλο αυτό το σόου θυμίζει το ανέκδοτο του Χότζα με το σπίτι και τα ζώα.

Τρίτον κύριε υπουργέ και υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων οι τιμές δεν έπεσαν αλλά ανέβηκαν σε βαθμό που ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει τα σαρακοστιανά αλλά ούτε καν τα υπόλοιπα προϊόντα της διατροφής του.

Βλέπετε τιμές λαγάνας.
Λάθος τα καλάθια του νοικοκυριού όπως τα επιδόματα φτώχειας και τα επικοινωνιακα τεχνάσματα.

Δώστε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα του πολίτη καταναλωτή και της κοινωνίας.
Το 53 % των πολιτών Καταναλωτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας όπως δείχνουν οι έρευνες της ΓΣΒΕΕ καθώς και έως 18 του κάθε μήνα τελειώνουν τα χρήματα...

documentonews.gr
Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.