ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Παραδέχεται ότι έγραψε ψέματα...

 
Η εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» παραδέχεται ότι έγραψε ψέματα για τον Νίκο Παππά και δήθεν χρήματα που πήρε με... βαλίτσες από τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα.

Στο σημερινό φύλλο (7/2) η φίλα προσκείμενη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εφημερίδα, υποχρεώνεται και να παραδεχθεί τα ψέματα που έγραψε και να ανασκευάσει, καθώς, έχει λάβει σχετικό εξώδικο από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ=ΠΣ.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα δημοσίευσε το εξής κείμενο με το οποίο κάνει αποκατάσταση της αλήθειας:

«Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» τόσο της 23ης όσο και της 26ης Ιανουαρίου 2023, που παρουσιάζει τον βουλευτή Νικόλαο Παππά ως αποδέκτη χρηματικών ποσών και σχετιζόμενο με παράνομες πράξεις, δημοσιεύθηκε χωρίς να προηγηθεί ενδελεχής δημοσιογραφική έρευνα και διασταύρωση πληροφοριών, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και δεν σχετίζεται με την προσωπική και ηθική συγκρότηση του ως άνω βουλευτή και ως εκ τούτου δηλώνεται ότι οι φράσεις «για τις βαλίτσες του Καλογρίτσα στον Νίκο Παππά» και «για τις βαλίτσες με το χρήμα στο δεξί χέρι του Τσίπρα» δεν αφορούσαν τον Νικόλαο Παππά και ανακαλούνται ως προς αυτόν ως προσβλητικές για την τιμή και την υπόληψή του».


Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παππάς εκτός από τη μήνυση που κατέθεσε στη γραμματέα του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, έχει αποστείλει εξώδικα στις εφημερίδες εκείνες  οι οποίες έκαναν λόγο για «λεφτά στον Νίκο Παππά», χωρίς να παρουσιάζουν τις διευκρινήσεις τόσο της προέδρου του Ειδικού Δικαστηρίου όσο και του δικηγόρου του Χρ. Καλογρίτσα, Ανδρέα Λοβέρδου, ότι δεν ειπώθηκε κάτι σχετικό κατά την ακροαματική διαδικασία...


avgi.gr