Δεύτερο όχημα των «7» της Ν. Ιωνίας στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ...


 Το όχημα είναι κλεμμένο και τύπου τζιπ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί τα τρία από τα επτά άτομα, ωστόσο υπάρχουν φόβοι πως ίσως να έχουν ήδη διαφύγει στην Αλβανία.

Στα ίχνη των επτά ατόμων (όλοι αλβανικής καταγωγής), ο διαπληκτισμός των οποίων οδήγησε στον θάνατο ενός 39χρονου, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, μέσα σε κατάστημα της Νέας Ιωνίας, φέρεται πως βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ... 

Οι αρχές εντόπισαν στην περιοχή του Γκύζη το όχημα με το οποίο επιχείρησαν να διαφύγουν μετά το αιματηρό συμβάν. Το όχημα φέρεται να είναι κλεμμένο και είναι Μερσεντές, τύπου τζιπ. Εντοπίστηκε αφού οι αστυνομικοί συνέλεξαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κι άλλο όχημα (πολυτελές, μαύρου χρώματος, επίσης τύπου τζιπ), με το οποίο φέρεται να πήγαν κάποιοι από τους «7» στο κατάστημα της Νέας Ιωνίας και το οποίο εγκατέλειψαν κατά τη διαφυγή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί τα τρία από τα επτά άτομα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομα που ανήκουν σε συμμορίες κακοποιών, που δραστηριοποιούνται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών και την προστασία καταστημάτων. Ωστόσο, εκφράζονται φόβοι πως ίσως να έχουν ήδη διαφύγει στην πατρίδα τους, τη γειτονική Αλβανία.

Το συμβάν

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο  κατάστημα με ναργιλέδες με την ονομασία «Δαμασκός», που βρίσκεται στη Νέα Ιωνία, μπήκε κάποια στιγμή μια παρέα τριών ατόμων και λίγη ώρα αργότερα μια ομάδα τεσσάρων ατόμων. Ξαφνικά, οι δύο συμμορίες άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους. Έπειτα από λίγο, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να πλήξει τον 39χρονο, ο οποίος καθόταν σε κοντινό τραπέζι και παρακολουθούσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην τηλεόραση του καταστήματος. Ο άτυχος Αλβανός δεν είχε σχέση με τους ομοεθνείς του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια βρήκαν, τελικά, εννέα κάλυκες. Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Αιχμηρό σχόλιο Σπίρτζη

«Ο νόμος και η τάξη Μητσοτάκη-Θεοδωρικάκου φάνηκαν και σήμερα» σχολιάζει δηκτικά ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

«Τραγικός απολογισμός, ένας νεκρός ανυποψίαστος συμπολίτης μας από πυροβολισμούς και ανασφάλεια παντού» αναφέρει σε δήλωσή του με αφορμή το τελευταίο συμβάν. 

Και σημειώνει: «Παρά τις υποσχέσεις Μητσοτάκη, η κοινωνία βιώνει καθημερινά τη δράση της μαφίας ενώ ο κ. Θεοδωρικάκος ανακοινώνει μείωση της εγκληματικότητας και σιωπά στις συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Ο ελληνικός λαός αξίζει μια ασφαλή χώρα».