Σε απολογία πρώην διαιτητής της Α’ Εθνικής για τις επαφές με τη 12χρονη στον Κολωνό


Καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογεί στο θρίλερ δίχως τέλος με το 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο έζησε την απόλυτη κόλαση στα χέρια διεστραμμένων παιδόφιλων, η τελευταία μαραθώνια κατάθεση του παιδιού στους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, ακόμη έξι άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως βιαστές της ανήλικης, μεταξύ των οποίων και ο 60χρονος πρώην διαιτητής της Α’ Εθνικής Φ. Ν., ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στα Σεπόλια και στον Κολωνό!
Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι στην τελευταία κατάθεσή του το παιδί αποκάλυψε τα ονόματα συνολικά 20 ατόμων υπεράνω υποψίας, τα οποία φέρεται ότι ικανοποίησαν πάνω του τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους! Οπως έγινε γνωστό, ο 60χρονος πρώην διαιτητής, ο οποίος εμπλέκεται στη δυσώδη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική το 2019. Ο ίδιος φωτογραφιζόταν όλο καμάρι δίπλα σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και σε υποψηφίους, που απασχολούν τη δημοσιότητα για οικονομικά σκάνδαλα!

Ο 60χρονος, πατέρας δύο παιδιών, έχει ήδη κληθεί για εξηγήσεις στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται τη φρικιαστική υπόθεση. Αν και πληροφορίες τον ήθελαν να εμφανιζόταν χθες ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ωστόσο, θα παρουσιαστεί εντός των προσεχών ημερών στην ανακρίτρια, προκειμένου να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται ότι γνώριζε επί 20 χρόνια την οικογένεια της 12χρονης, καθώς διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του 53χρονου παιδοβιαστή Ηλία Μίχου. Υποστηρίζει, δε, πως έδινε από 1,20 έως και 5 ευρώ στη 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό και πως μία και μόνη φορά έδωσε 20 ευρώ στη μητέρα του μικρού κοριτσιού, καθώς γνώριζε για τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας.

Ο νέος κύκλος ερευνών στην αδιανόητη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο άνοιξε μετά την τελευταία κατάθεση- εξομολόγηση της μικρής μέσα στο ειδικό δωμάτιο του 8ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα το κοριτσάκι αποκάλυψε τα ονόματα τριών κομβικών προσώπων, καθένα εκ των οποίων είχε ειδικό ρόλο στο κύκλωμα παιδοφιλίας που την παγίδευσε. Παράλληλα, έδωσε στοιχεία για 16 βιαστές της και για τουλάχιστον ακόμη έξι άνδρες, για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ασέλγησαν σε βάρος της. Συνολικά στην τελευταία κατάθεσή της η μικρή κατονόμασε 20 άτομα, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανή η σύλληψη ακόμη τριών βιαστών μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε! Τέλος, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τα ηλεκτρονικά ίχνη των διαδικτυακών επαφών ταυτοποιήθηκαν 15 πρόσωπα, τα οποία φέρεται ότι διατηρούσαν επαφές με τη μικρή μαθήτρια.