Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην ανακρίτρια για τον βιασμό της 12χρονης...


 Το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας πέρασαν έξι άτομα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της στον Κολωνό και πήραν προθεσμία για να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας.

Ανάμεσά... τους είναι ένας πρώην διαιτητής της Α' Εθνικής, ο οποίος ήταν υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη. Είναι 60 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενώ διατηρεί επαγγελματικό χώρο στον Κολωνό, κοντά στο κατάστημα του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης, Ηλία Μίχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.» ο πρώην διαιτητής φέρεται να ισχυρίζεται ότι γνώριζε την οικογένεια της 12χρονης και τη δύσκολη οικονομική κατάστασή της και πως έδινε ένα χαρτζιλίκι στο παιδί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη έχει καταθέσει ότι στον χώρο του πρώην διαιτητή την έστελνε ο Ηλίας Μίχος.

Υπενθυμίζεται ότι τον δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους οι τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατα συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση. Ανάμεσά τους είναι 65χρονος δερματολόγος-αφροδισιολόγος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη στο γραφείο του. 

Μέχρι στιγμής ενώπιον της Δικαιοσύνης έχουν παρουσιαστεί 23 άτομα που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022.