Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός: Λιποθυμίες φιλάθλων μετά από ρίψη δακρυγόνων...


 ...στο ημίχρονο του αγώνα...

Με τη λήξη του ημιχρόνου ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό υπήρξε ρίψη δακρυγόνων από τις αστυνομικές δυνάμεις. αυτή τη φορά προς την κερκίδα που βρίσκονταν οι φίλαθλοι του τριφυλλιού με αποτέλεσμα κόσμος των πράσινων να μπει μέσα στο γήπεδο ώστε να μείνει μακριά από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί...

Μάλιστα υπήρξαν και δύο οπαδοί που λιποθύμησαν όπως αναφέρει το Sport24.gr. Οι δύο φίλαθλοι έπεσαν μέσα στο χορτάρι και έδειχναν να μην έχουν τις αισθήσεις τους.

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και ένα ασθενοφόρο στο γήπεδο με σκοπό να παραλάβει τον φίλαθλο του Παναθηναϊκού ενώ υπήρχαν σκηνές χάους με τον κόσμο να προσπαθεί να φύγει από την απέναντι θύρα του γηπέδου της Λιβαδειάς.

Nωρίτερα, πιο συγκεκριμένα είκοσι λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρξε ένταση έξω από το γήπεδο και χρήση δακρυγόνων με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική.

Σχεδόν 200 μέτρα μακριά από το γήπεδο της Βοιωτίας υπήρξε μια μικρή εστία έντασης ανάμεσα στον κόσμο που ήταν εκτός του γηπέδου και τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να γίνει χρήση δακρυγόνων.

Με αποτέλεσμα η αποπνικτική ατμόσφαιρα να γίνει ενοχλητική και για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν για λίγη ώρα.