Συνεργάτης του Πιερρακάκη ξεπλένει τους «επαγγελματίες κλέφτες»...

 
Απορίας άξιον είναι ορισμένες φορές το θράσος μερικών στελεχών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι καλούμενοι να δικαιολογήσουν τα... αδικαιολόγητα, φτάνουν στο σημείο να κάνουν θρασείς και ακραίες δηλώσεις. 

Το ίδιο... συνέβη και σήμερα με τον Ανδρέα Δρυμιώτη, ο οποίος τοποθετήθηκε σύμβουλος του Κυριάκου Πιερρακάκη τον Σεπτέμβριο του 2019, σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Δρυμιώτης θέλησε να προβάλλει τα επιχειρήματά του για την «υπεροχή της ΝΔ», χρησιμοποιώντας ως κύριο παράδειγμα τον... επαγγελματισμό των «κλεφτών». Ούτε επίτηδες να το έκανε, δηλαδή! 

«Κακά τα ψέματα, αυτή η κυβέρνηση, μπροστά σε πολύ δύσκολες κρίσεις, έδειξε ότι κάπως τα είχε διαχειριστεί Είχαμε τον Έβρο, τον Covid, τον πόλεμο στην Ουκρανία...», ανέφερε αρχικά ο κ. Δρυμιώτης, προσπαθώντας να ωραιοποιήσει τις εν λόγω καταστάσεις και συνέχισε λέγοντας: «Ο επαγγελματίας κλέφτης θα έρθει να κλέψει, δεν θα σε σκοτώσει. Ο ερασιτέχνης θα έρθει να κλέψει και να σε σκοτώσει»...

Επομένως, σύμφωνα με αυτή τη δήλωση μπορεί κανείς να υποθέσει ότι σημασία δεν έχει η ακρίβεια που μαστίζει τους πολίτες, ούτε τα απανωτά σκάνδαλα της κυβέρνησης που κρύβουν από πίσω τους μίζες και απευθείας αναθέσεις στην... πλάτη των πολιτών. Σημασία έχει ότι δεν μας... σκοτώνουν κιόλας. 

Δείτε το βίντεο


avgi.gr