Χυδαιότητες και προκλητικότητα από τον Λαγό...

 
...στη δίκη της Χρυσής Αυγής...

Ο κατηγορούμενος νεοναζί είπε στην μητέρα του Παύλου Φύσσα «είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα» φωνάζοντάς της «άντε γαμ…», «Άντε γεια... Άντε γεια, ρε!», την ώρα που οι αστυνομικοί τον τραβούσαν από το εδώλιο, περνώντας του χειροπέδες. Νωρίτερα, η Μάγδα Φύσσα ζήτησε από την υπεράσπιση των χρυσαυγιτών nα μην αποκαλούν τον γιo της «μακαρίτη»...

Άλλο ένα σόου, που προκαλεί οργή και απέχθεια και αμαυρώνει τους θεσμούς και τη δικαιοσύνη, έδωσε ο νεοναζί πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννος Λαγός στη σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου για την υπόθεση της καταδικασθείσας σε πρώτο βαθμό εγκληματικής οργάνωσης. 

Λίγο πριν την λήξη της συνεδρίασης ο καταδικασμένος νεοναζί ευρωβουλευτής έβρισε χυδαία την Μάγδα Φύσσα όταν η ίδια ζήτησε από την υπεράσπιση των κατηγορουμένων και τους χρυσαυγίτες να σταματήσουν να αποκαλούν τον Παύλο Φύσσα «μακαρίτη», καθώς όπως είπε η ίδια: «Έχει δολοφονηθεί».

Νωρίτερα, προηγήθηκε σχόλιο του Λαγού προς την μάρτυρα κατηγορίας Δήμητρα Ζώρζου, η οποία ήταν παρούσα στη δολοφονία Φύσσα και κατέθετε σχολιάζοντας μια παλιά ανάρτηση της στην οποία είχε γράψει «γ.. την μάνα του Κασιδιάρη». Ο Λαγός ζήτησε υποκριτικά να υπάρξει «σεβασμός στις μανούλες».

Έτσι η Μάγδα Φύσσα μετά την παρατήρηση της για το «μακαρίτης» συμπλήρωσε αποκαλώντας «"πολιτικό” κρατούμενο» τον Γιάννη Λαγό: «τόσο πολύ στεναχωριέστε για τις μανούλες;»

Ο κατηγορούμενος νεοναζί της είπε τότε «είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα» φωνάζοντάς της «άντε γαμ…» «Άντε γεια... Άντε γεια, ρε!», την ώρα που οι αστυνομικοί τον τραβούσαν από το εδώλιο, περνώντας του χειροπέδες. Καθώς τον έσερναν έξω από τη δικαστική αίθουσα ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό φασίστας συνέχισε να φωνάζει.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι συγκεντρωμένοι φασίστες χρυσαυγίτες στην αίθουσα ξεκίνησαν να επιτίθενται με χυδαίες βρισιές και απειλές κατά της Μάγδας Φύσσα και της οικογένειας και των φίλων του Παύλου. Άμεση και οργισμένη ήταν η αντίδραση από πλευράς των αντιφασιστών στο εσωτερικό της αίθουσας.