Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Βλαξ, βλαξ...


 Τσίπρας: Σας έθεσα το ερώτημα ένοχος ή βλαξ και προτιμήσατε το δεύτερο...

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε: «Προτιμήσατε να παριστάνετε τον πρωθυπουργό μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας παρά να αναλάβετε τις ευθύνες που σας... αναλογούν με τόλμη. Μου θυμίζει το παλιό πρωτοσέλιδο “ένοχος ή βλαξ” και μάλλον προτιμήσατε το δεύτερο».

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας άρχισαν να φωνάζουν και τότε παρενέβη ο Κώστας Τασούλας ο οποίος είπε στον Τσίπρα «αυτές τις εκφράσεις θέλω να τις σκεφτείτε λίγο. Είναι άλλης τάξεως».

Η απάντηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση «επιχειρήσατε επί μέρες να μείνουν όλα στο σκοτάδι. Δεν θα επιχειρήσετε να λογοκρίνετε και την πολιτική παρουσία μου και την πολιτική μου τοποθέτηση από αυτό εδώ το βήμα της Βουλής»..

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.