Αίτημα Τουλουπάκη στην ΑΔΑΕ για έλεγχο στο τηλέφωνό της...

0

 
Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της ΑΔΑΕ για ελέγχους στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας σχετικά με τέσσερα από τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν πέσει θύματα υποκλοπών, η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, με αίτημά της προς την ΑΔΑΕ ζητά να ελεγχθεί εάν είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ από το... 2019 και μέχρι σήμερα.

Χθες βράδυ ο δικηγόρος της Ελένης Τουλουπάκη και υπεύθυνος Τομέα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης, είχε προαναγγείλει την προσφυγή της στην ΑΔΑΕ όπως και ενός δεύτερου προσώπου που κινείται στον χώρο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.

«Δυο εμβληματικές προσωπικότητες, ένας άνδρας και μια γυναίκα θα κάνουν καταγγελία στην ΑΔΑΕ. Δύο νέα πρόσωπα εμβληματικά της ελληνικής κοινωνίας θα κάνουν μία καταγγελία ο ένας αύριο (σ.σ.: σήμερα), μία ο άλλος μεθαύριο (σ.σ.: αύριο) για παρακολούθηση από την ΕΥΠ. Το ένα από την πολιτική και τη δημοσιογραφία και το άλλο είναι Δικαιοσύνη. Δεν θα πω ονόματα. Θα τα δείτε» είπε ο κ. Μαντζουράνης.

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)