Εκλογική καθίζηση Μητσοτάκη βλέπουν οι ακροδεξιοί της ΝΔ...

0


 Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της εκλογικής κατάρρευσης έρχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με το antinews.gr., τον ιστότοπο που εκφράζει την ακροδεξιά τάση του κυβερνώντος κόμματος, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «θαύμα αν ο Μητσοτάκης ξεπεράσει το 19% του ’12»..

Συγκεκριμένα, σε κείμενο με τίτλο «Κυριάκο, εις το επανιδείν…» αναφέρεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ζορίζεται ιδιαίτερα με τα πραγματικά νούμερα των μυστικών δημοσκοπήσεων, όπου σύμφωνα με κακές γλώσσες δείχνουν εκλογικό ντέρμπι».

«Ο… παραλίγο Μωυσής θα έχει την τιμητική του στον κλάδο των πολιτικών επιστημών. Δυστυχώς όμως ως παράδειγμα προς αποφυγή», επισημαίνεται επίσης στο ίδιο κείμενο.

Το κείμενο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr:

Το έχουμε γράψει εδώ και καιρό.

Ο… παραλίγο Μωυσής θα έχει την τιμητική του στον κλάδο των πολιτικών επιστημών.

Δυστυχώς όμως ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Με επικρατέστερο τίτλο μαθήματος… Τι δεν πρέπει να κάνει ένας πρωθυπουργός.

Προφανώς, ζορίζεται ιδιαίτερα με τα πραγματικά νούμερα των μυστικών δημοσκοπήσεων, όπου σύμφωνα με κακές γλώσσες δείχνουν εκλογικό ντέρμπι, εξ ου και ο πανικός που αναδίδεται από τις απεγνωσμένες κινήσεις του.

Οι οποίες μεταφράζονται σε απανωτά δωράκια αυτοϋπονόμευσης στον Τσίπρα.

Όπως αυτή με τη γνωμοδότηση Ντογιάκου. Η οποία φανέρωσε και στον πιο αδαή την ενοχή των ωτακουστών του Μαξίμου.

Ηρωοποιώντας ταυτόχρονα τον Τσίπρα, ο οποίος κατόπιν του επικού ατοπήματος εμφανίστηκε ως τιμωρός του μαύρου παρακράτους που ευτελίζει κράτος και θεσμούς.

Ή αυτή με την ταφή του τέως. Που μετατράπηκε σε lose-lose σκηνικό για τον δήθεν σιμουλτανέ σκακιστή  Κυριάκο.

Εξηγούμαστε:

– Ο λαός είναι αντιμέτωπος με ένα αυταρχικό καθεστώς εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια. Επομένως, ο θάνατος του τέως (δηλαδή του εκπρόσωπου του αυταρχισμού) σε αυτή τη συγκυρία λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής του αντιδεξιού και αντιμητσοτακικού μένους για ευνόητους λόγους. Ποιος ωφελείται; Το κέντρο και η αριστερά (μια μικρή ματιά στα social media θα το επιβεβαιώσει).

–  Τι κάνει ο Κυριάκος; Αποκηρύσσει τον τέως βαυκαλιζόμενος ότι έτσι θα κρατήσει το κέντρο το οποίο λόγω αυταρχισμού και διαφθοράς έχει ήδη χάσει, με τη δεξιά να τον αποχαιρετά άπαξ διά παντός σιχτιρίζοντάς τον για την προσβολή της μνήμης του Κωνσταντίνου (μια επιπλέον μικρή ματιά στα social media θα σας το επιβεβαιώσει κι αυτό).

Φανταστείτε σε πόσα ακόμη σφάλματα θα υποπέσει ο Κυριάκος εξαιτίας του φόβου της ήττας, που όλο και αυξάνεται ένεκα των σκανδάλων που αποκαλύπτονται με την τακτική του μαρτυρίου της σταγόνας για να τον… ξεροψήσουν, του απύθμενου εθνομηδενισμού που φέρνει πιο κοντά τις Πρέσπες του Αιγαίου και του τσακίσματος του λαού μέχρι τελικής πτώσεως για να μην κόψει τη μάσα στους γνωστούς-αγνώστους νταβατζήδες και αποσύρουν τη στήριξή τους.

Επαναλαμβάνουμε για μια εισέτι φορά: Θα πρόκειται για θαύμα αν ο Μητσοτάκης ξεπεράσει το 19% του ’12.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)