Αιχμές κατά ΑΔΑΕ από Οικονόμου...

 
Την ώρα που κάθε… τρεις ημέρες σκάει κι άλλο ένα σκάνδαλο, την ώρα που βουλευτής της Ν.Δ. παραιτείται για να βγάλει την κυβέρνηση από τη δύσκολη θέση, ενώ το Μαξίμου σιωπά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει τη δυσφορία του για τις ενέργειες της ΑΔΑΕ...

Η Ανεξάρτητη Αρχή ζήτησε, χθες, να ελέγξει τα αρχεία των επικοινωνιακών παρόχων για τις επισυνδέσεις που ζήτησε η ΕΥΠ, στον απόηχο του μεγάλου σκανδάλου των υποκλοπών που προσπαθεί μάταια να θάψει το σύστημα Μητσοτάκη.  

Δηλαδή η ΑΔΑΕ κάνει τη δουλειά της και προχωρά την έρευνα στην καρδιά της δυσώδους αυτής υπόθεσης, όμως κάτι τέτοιο είναι εμφανές πως δεν αρέσει στο Μαξίμου.

Για τον λόγο αυτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε την ενόχλησή του σε ερώτηση για το θέμα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. 

«Το Σύνταγμα περιγράφει το ρόλο των ανεξάρτητων αρχών. Θέση της κυβέρνησης είναι ότι οι ανεξάρτητες αρχές πρέπει να λειτουργούν σεβόμενες το Σύνταγμα, ούτε να το υπερβαίνουν, ούτε να γίνονται τιμητές του Συντάγματος» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου και ο… νοών νοείτω.