Σοκαρισμένοι ακόμα και γαλάζιοι βουλευτές...


 Όσο οι μέρες περνούν και ο Θέμης Χειμάρας μένει στο απυρόβλητο από το Μαξίμου, τόσο γιγαντώνεται η οργή γαλάζιων βουλευτών που... κάνουν λόγο σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις τους για απαράδεκτη αμηχανία της κυβέρνησης και αντιμετώπιση με δυο μέτρα και δύο σταθμά των βουλευτών του κόμματος.

Ο βουλευτής Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας, που όπως αποκαλύφθηκε έπαιρνε παρανόμως δημόσιο χρήμα καθώς συνέχιζε η επιχείρησή του να κάνει συμβάσεις με ΟΤΑ και άλλους δημόσιους φορείς, έχει βρεθεί στο στόχαστρο συναδέλφων του βουλευτών που θεωρούν ότι είναι απαράδεκτη η στάση του όσο και η απίστευτη δικαιολογία που πρόβαλε ότι οι συνεργάτες του δεν γνώριζαν για το βουλευτικό ασυμβίβαστο.

Όπως λένε, σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις που κάνουν, δεν είναι δυνατόν η κυβέρνηση και ο πρόεδρος του κόμματος να αντιμετωπίζουν τον «νέο Πάτση» με απάθεια, θεωρώντας ότι το θέμα θα ξεχαστεί ενώ πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη.

Βουλευτές της ΝΔ, χαρακτηρίζουν επίσης υποκριτική την ανακοίνωση του Θέμη Χειμάρα, ο οποίος μετά τις αποκαλύψεις, κατόπιν εορτής, τη Δευτέρα (2/1) δήλωσε μεταβίβασε την εταιρεία του στους υπαλλήλους του και αποχώρησε από τη 2η εταιρεία πριν λάβει 900.000 ευρώ.

Η παραμονή του στις τάξεις της ΝΔ και της ΚΟ του κόμματος, προκάλεσε φαρμακερά σχόλια ακόμα και από άκρως φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου, εξαπέλυσαν σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης για την υπόθεση του Θέμη Χειμάρα, λέγοντας πως η αμηχανία χαρακτηρίζει την κυβέρνηση και την ΚΟ του κόμματος.

«Τσιμπούσε δημόσιο χρήμα με την εταιρειούλα που είχε. Θα βγει τώρα Πάτσης νούμερο 2.  Υπάρχει μια αμηχανία και περιμένουν να μιλήσει ο βουλευτής. Και ο βουλευτής λέει ότι δεν το ήξερε. Τι δεν ήξερε; Ότι όταν πας βουλευτής δεν παίρνεις λεφτά από το  δημόσιο; Το βασικό.», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Πορτοσάλτε και συμπλήρωσε ότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη και η κυβέρνηση πρέπει να τελειώνει με το θέμα...

avgi.gr