Νέα αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Φλώρο...

0


 documentonews.gr

Δημοσιεύουμε στοιχεία από την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου. Δεν τον παρακολουθούσαν για θέματα εθνικής ασφάλειας. Η υπόθεση του «μαύρου χρήματος» για το... σπίτι και γιατί δεν μπορεί να σταθεί πλέον σαν αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Τον παρακολουθούσαν και με «εξωτερικές πηγές» και όχι μόνο με κοριούς.

Η επαφή με το «υλικό της παρακολούθησης» είναι ανατριχιαστική από κάθε άποψη. Το ίδιο το γεγονός της παρακολούθησης του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου, με αντικείμενο ενδιαφέροντος όχι κάποιον λόγο ασφάλειας αλλά τη συλλογή πληροφοριών για τη ζωή του, από μόνο του προκαλεί ανησυχία για τη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Το υλικό της παρακολούθησης του στρατηγού Φλώρου, αποκαλύπτει την πλήρη παρακρατική λειτουργία. Στις εκθέσεις παρακολούθησης δεν υπάρχει καμία αναφορά που να δικαιολογεί ότι ο έλεγχός του σχετίζεται με την εθνική ασφάλεια. Σε μία από τις αναφορές γίνεται αναφορά σε «εξωτερικές πληροφορίες», πράγμα που σημαίνει ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν βρισκόταν μόνο σε τηλεφωνική παρακολούθηση, αλλά υπήρχε από την ΕΥΠ ευρύτερη επιχείρηση παρακολούθησης και συλλογής πληροφοριών για το πρόσωπό του.

Η συγκεκριμένη έκθεση εμφανίζει τον Κωνσταντίνο Φλώρο να αγοράζει σπίτι στου Παπάγου χρησιμοποιώντας «μαύρο» χρήμα ενώ αφήνει υπονοούμενα για συνομιλίες που υποκρύπτουν άνομες ενέργειες.

Συνολικά εμφανίζεται ως εχθρικός απέναντι στους πολιτικούς να διαφημίζει τη σχέση του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος δεν μπορεί να παραμείνει Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, τη στιγμή που υπάρχουν πλέον δημοσιευμένες αποδείξεις για την παρακολούθησή του και φυσικά υπόνοιες για διακίνηση μαύρου χρήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)