Νότιγχαμ Φόρεστ: Απέκτησε τον Ντανίλο για 20 εκατ. ευρώ – Στα 182 εκατ. ευρώ οι επενδύσεις αυτή τη σεζόν


 Ενισχύσεων… συνέχεια για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (16/1) την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου Ντανίλο από την Παλμέιρας με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2029. Το κόστος της μεταγραφής, αν και δεν ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Premier League, υπολογίζεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με βρετανικά και βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Ο 21χρονος χαφ έγινε το δεύτερο «χειμερινό», μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Premier League, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, που έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι από τη Βραζιλία, μετά τον Γκουστάβο Σκάρπα, επίσης ποδοσφαιριστή της Παλμέιρας. Όπως αναφέρθηκε και στην ανακοίνωσή του, η Νότιγχαμ «κέρδισε» στην κούρσα για την απόκτησή του μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Για τον παίκτη είχαν ενδιαφερθεί σημαντικές ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα...

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι στιγμής στα δύο μεταγραφικά «παράθυρα» της σεζόν 2022-23 έχει επενδύσει 182 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών. Οι κινήσεις την έχουν βοηθήσει να βρίσκεται μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα Αγγλίας, αλλά και να ετοιμάζεται να παίξει στα ημιτελικά του League Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο μεταξύ, δεν αναμένεται να σταματήσει με την αγορά του Ντανίλο. Ο τραυματισμός του βασικού τερματοφύλακα Ντιν Χέντερσον, που θα λείψει για περίπου ένα μήνα, έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους του κλαμπ να τσεκάρουν την αγορά για κάποια ευκαιρία. Συνολικά, οι «κόκκινοι» έχουν εννιά τραυματίες αυτή την περίοδο και οι επιλογές τους είναι περιορισμένες, ενώ το πρόγραμμά τους είναι «φορτωμένο

Ο προπονητής Στιβ Κούπερ, πρόσφατα ανέφερε πως δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες προσθήκες στο ρόστερ. Μάλιστα, ορισμένα βρετανικά ΜΜΕ την έχουν συνδέσει με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό της Ρόμα και της «σκουάντρα ατζούρα», Νικολό Τζανιόλο.