Κατάρ Gate: Η φον ντερ Λάιεν αρνήθηκε να απαντήσει για Σχοινά...


 Ξεσηκώθηκαν οι δημοσιογράφοι (ΒΙΝΤΕΟ)...

Τον ξεσηκωμό των διαπιστευμένων δημοσιογράφων στο Ευρωκοινοβούλιο προκάλεσε η επιλογή της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να μην απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος... στο παρελθόν έχει προχωρήσει σε ενθουσιώδεις δηλώσεις για τις εργασιακές μεταρρυθμίσεις στο Κατάρ...
Σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο δημοσιογράφος Τζέιμς Κάντερ, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, παρά τις διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, εν μέσω των εξελίξεων που αφορούν στην σύλληψη της Ευρωβουλευτή Ευ. Καϊλή και του σκανδάλου σχετικά με το χρηματισμό σημαντικών ατόμων στο Ευρωκοινοβούλιο από το Κατάρ.

Στο βίντεο ακούγονται οι διαμαρτυρίες των δημοσιογράφων και η προσπάθεια της συντονίστριας της συνέντευξης Τύπου να αποτρέψει την υποβολή ερωτήσεων επικαλούμενη ότι η πρόεδρος της Κομισιόν ήδη απάντησε σε τρεις ερωτήσεις.

Όπως αναφέρει ο ίδιος δημοσιογράφος

Όπως αναφέρει ο ίδιος δημοσιογράφος που ανάρτησε το βίντεο, το επίδικο ήταν ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η σχέσεις με το Κατάρ.