Δίνουν κάτω από ένα ευρώ τη μέρα, προκαλούν με…. αναδιανομή πλούτου...

 
Μπαράζ αντιδράσεων για την προεκλογική κοροϊδία του πρωθυπουργού, με την ανακοίνωση ακόμη ενός επιδόματος προς ευάλωτα νοικοκυριά, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί κουπόνι τροφίμων, επιστρέφοντας τη χώρα πολλές δεκαετίες πίσω στο παρελθόν.

Τις... θριαμβολογίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ακολούθησε η… ανώμαλη προσγείωση, καθώς τα διευκρινιστικά παραδείγματα από το υπουργείο Οικονομικών αποκαλύπτουν το μέγεθος της κοροϊδίας, καθώς μιλάμε για μόλις μερικά ευρώ τον μήνα, και προκάλεσαν σφοδρή επίθεση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Δίνουν 0,7 ευρώ την ημέρα

Κλιμακώνοντας την κριτική της στις προεκλογικές εξαγγελίες η Κουμουνδούρου συνεχίζει με μπαράζ ανακοινώσεων, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να υπενθυμίζει παλαιότερες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, όταν η Ν.Δ. ήταν στην αντιπολίτευση, ο οποίος… κατακεραύνωνε τότε προεκλογικού τύπου επιδόματα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατακεραυνώνει τον πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι «ανακοίνωσε 0,7 ευρώ την ημέρα» και καταλήγει «πρόκειται για τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες όλων των εποχών».

Η ανακοίνωση και το βίντεο

Ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε επίδομα 0,7 ευρώ την ημέρα(!) για αγορές τροφίμων ως απάντηση στον πληθωρισμό. 

Κατόπιν τούτων, θα μπορούσε κανείς να πει το εξής: 

«Δεν μπορεί για 11 μήνες να αδειάζει η τσέπη σου, να μην μπορείς να βγεις πέρα, να μην μπορείς να διασφαλίσεις τα αυτονόητα και να περιμένεις έναν πολιτικό, τον οποιοδήποτε πολιτικάντη, προς το τέλος κυρίως όταν πλησιάζουν οι εκλογές, να έρθει να σου δώσει 1 ενώ σου έχει πάρει 10. Να ντυθεί Άγιος Βασίλης μπας και κοροϊδέψει κανέναν, να τον ξαναγελάσει για να του πάρει την ψήφο».

Αν αναρωτιέστε ποιος τα έχει πει αυτά, όχι δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ή άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης. Δεν είναι ούτε οι «φίλοι της αριστεράς και κεντροαριστεράς» του κ. Σκέρτσου που βγήκε χθες να τους μαλώσει.