Θα είναι ο Δημήτρης (ο γνωστός και μη εξαιρετέος)...

0


 ...η απάντηση της ΝΔ στην Τσαπανίδου;...

Eλάτε τώρα που σας πιάσανε οι κακίες για την Πόπη (Τσαπανίδου) που έγινε εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη δημοσιογράφος που πάει σε κόμμα ή ο τελευταίος είναι;  

Τώρα ρωτάνε αρκετοί τι θα κάνει η Ν.Δ., αν θα... βάλει κάποιο άλλο πρόσωπο πλην του Γιάννη Οικονόμου που πολιτεύεται στη Φθιώτιδα και δεν μπορεί να παραμείνει στη θέση του, εκτός κι αν τοποθετηθεί σε εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. 

Και αναζητείται ίσως πρόσωπο, με δεδομένο ότι οι αρχικές σκέψεις να είναι ο Κυριάκος Πιερρακάκης δεν προχώρησαν, αφού και ο ίδιος ο υπουργός ήθελε να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών. 

Κάποιες συζητήσεις είχαν γίνει παλιότερα για τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος δεν θέλει να κατέβει για βουλευτής, αλλά είναι ένα δημοφιλές πρόσωπο με καλό προφίλ στην κοινή γνώμη από τη θητεία του στην Πολιτική Προστασία, αλλά και τώρα ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας. 

Κάποιες άλλες πληροφορίες λένε ότι συζητείται και ένας άλλος «πρωινός» δημοσιογράφος, ο Δημήτρης Οικονόμου. Μου λένε ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει ακόμα...

DarkRoom / Newmoney

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)