Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε προμήθειες...

0


 ...από το Δημόσιο για βουλευτή της Ν.Δ...

Στους συνεργάτες του επιρρίπτει την ευθύνη ο Θέμης Χειμάρας, ισχυριζόμενος ότι δεν γνώριζαν για το ασυμβίβαστο. Τουλάχιστον 400.000 ευρώ από δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και φορείς Δημοσίου.

Ακόμη ένα...δημοσίευμα με οσμή σκανδάλου από το Documento, το οποίο αποκαλύπτει τις μπίζνες του βουλευτή Φθιώτιδας της Ν.Δ., Θέμη Χειμάρα, με το Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εκτυπωτική εταιρεία του γαλάζιου βουλευτή έχει εισπράξει τουλάχιστον 400.000 ευρώ σε προμήθειες από το καλοκαίρι του 2019 όταν και εξελέγη στο ελληνικό κοινοβούλιο με τη Ν.Δ.

Οι χρυσές μπίζνες αφορούν σε συμβάσεις με δήμους της περιφέρειάς του, όπως με τους δήμους Λαμίας, Αμφίκλειας-Ελάτειας, Στυλίδας, Καμένων Βούρλων και άλλους, αλλά και με αρκετές δημοτικές επιχειρήσεις των δήμων αυτών. Παράλληλα, η εταιρεία φέρεται να έχει εισπράξει χρήματα και από φορείς του δημοσίου όπως το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το τμήμα του υπουργείου Εργασίας στη Θεσσαλία, οι Περιφερειακές Ενότητες Ευρυτανίας και Φωκίδας.

Εκτός από στοιχεία των συμβάσεων, το Documento δημοσιεύει και δήλωση του Θέμη Χειμάρα, ο οποίος επιρρίπτει τις ευθύνες στους συνεργάτες του, ισχυριζόμενος ότι... δεν γνώριζαν για τα περί ασυμβίβαστου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)