Νέα Σμύρνη: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού από συμμορία ανηλίκων - Του έσπασαν τη μύτη

Anthony
Νέα Σμύρνη: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού από συμμορία ανηλίκων - Του έσπασαν τη μύτη

 Καθημερινά είναι πλέον τα κρούσματα βίας ανηλίκων με θύματα συνομιλικούς τους. Νέο περιστατικό στη Νέα Σμύρνη

Με το πρόσχημα ότι τους κοίταξε... στραβά, μια ομάδα ανηλίκων ξυλοκόπησε άγρια έναν νεαρό περίπου 15 ετών σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα του, η οποία όπως είπε, γρονθοκόπησαν τον γιο της με μανία στο κεφάλι και του έσπασαν και τη μύτη.

«Ένα μπουλούκι ανθρωποειδών, περίπου 15 ετών, αναίτια, για ασήμαντη αφορμή ξεκίνησαν να γρονθοκοπούν ανελέητα και στοχευμένα στο κεφάλι και μόνο τους τρεις πιτσιρικάδες που άραζαν. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο γιος μου. Ήταν ο άτυχος της παρέας, γιατί ψιλοκοιμόταν, νύσταζε και δεν ήθελε να κάτσει στην πλατεία», δήλωσε στο MEGA η μητέρα του νεαρού.

Όταν σημειώθηκε η επίθεση οι φίλοι του προσπάθησαν να φύγουν. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών κρύφτηκε κάτω από τα παγκάκι, ενώ η συμμορία προσπάθησε να του κλέψει το τσαντάκι.

Όπως είπε η μητέρα του, η επίθεση άφησε στον νεαρό κατάγματα στη μύτη και το ιγμόρειο.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο νεαρός δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων. Πριν από μερικούς μήνες ανήλικοι του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν σε άλλο σημείο της περιοχής, με το παιδί να καταλήγει με κάταγμα στην κάτω γνάθο.

Όσον αφορά την τελευταία η επίθεση, η αστυνομία δήλωσε πως η εν λόγω συμμορία είναι γνωστή στην περιοχή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι ανήλικοι πήγαιναν να χτυπηθούν με άλλη συμμορία και καθ’οδόν έπεσαν πάνω στους νεαρούς.

 source: https://www.ieidiseis.gr