Τίτλοι τέλους...

0


 Μόλις πριν από μια εβδομάδα, με το που μαθεύτηκε το Qatargate και η εμπλοκή της Εύας Καϊλή, οι εναπομείναντες στο Μαξίμου τρίβανε τα χέρια τους θεωρώντας ότι όχι μόνο θα γυρίσουν τούμπα το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά και ότι θα λεηλατήσουν το ΠΑΣΟΚ.

Και αφού εκτέθηκαν ακόμα περισσότερο... φωνάζοντας περί δικαίωσης, ήρθε η OLAF να καλέσει τη Μ. Σπυράκη, με αποτέλεσμα η Ν.Δ. να απολέσει το ηθικό πλεονέκτημα που στη φαντασία της οικοδομούσε. Και πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν τι συνέβη, ήρθε -πάλι μέσω διεθνούς ΜΜΕ- η αποκάλυψη ότι ο Μητσοτάκης διά της ΕΥΠ παρακολουθούσε κι άλλον ευρωβουλευτή, τον Γ. Κύρτσο, κι άλλον δημοσιογράφο, τον Τ. Τέλλογλου. Και όχι μόνον αυτό, αλλά και ότι ο εισαγγελέας του Α. Πάγου που προΐσταται των ερευνών επιχείρησε να σταματήσει τη σχετική έρευνα της ΑΔΑΕ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που ήδη χρωστάει μια απάντηση για την παρακολούθηση του Κ. Χατζηδάκη, σήμερα που ψηφίζεται ο προϋπολογισμός στη Βουλή δεν θα μπορεί και πάλι να την κοπανήσει τρέχοντας όπως έκανε προ δεκαημέρου.

Όλοι οι σχεδιασμοί και οι αντιπερισπασμοί της ομάδας του Μαξίμου είτε έχουν πέσει στο κενό είτε έχουν γυρίσει μπούμεραγκ. Κανένας πλέον δεν πιστεύει τον ένοικο του Μαξίμου και κανείς δεν θα πάρει στα σοβαρά τις όποιες παροχές τάξει για να αλλάξει το κλίμα. Διότι όλοι γνωρίζουν πως σε λίγο καιρό δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός.

Το μόνο που μπορεί να κάνει ο κ. Μητσοτάκης για να διασώσει κάτι από την υστεροφημία του είναι να δώσει για πρώτη φορά μερικές ντόμπρες εξηγήσεις, να ζητήσει συγγνώμη και να μας αδειάσει τη γωνιά...

ΑΥΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)