Αλβανία: Έριξαν μπουνιά στον Σαλί Μπερίσα σε διαδήλωση στα Τίρανα (βίντεο)

Anthony
0
Αλβανία: Έριξαν μπουνιά στον Σαλί Μπερίσα σε διαδήλωση στα Τίρανα (βίντεο)

 Επίθεση με γροθιές στο πρόσωπο δέχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα σε αντικυβερνητική διαδήλωση. 

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν σε διαμαρτυρία της αντιπολίτευσης στα Τίρανα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η Σύνοδος της ΕΕ στην πρωτεύουσα της Αλβανίας.

Κατά την έναρξη της αντικυβερνητικής συγκέντρωσης, ο αντιπολιτευόμενος Αλβανός ηγέτης και πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα δέχτηκε γροθιές στο πρόσωπο από έναν πολίτη.

Οι άνδρες ασφαλείας επενέβησαν άμεσα, εξουδετερώνοντας τον άνδρα και χτυπώντας τον με κλωτσιές και μπουνιές. Ο επιτεθέμενος άνδρας ξυλοκοπήθηκε και από υποστηρικτές του Μπερίσα, ενώ συνελήφθη από την αστυνομία.

Για λίγα λεπτά, ο Μπερίσα αποχώρησε αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στο πλήθος με ένα σημάδι στο πρόσωπο από τη γροθιά που δέχθηκε.

Στον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό έχει επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ για διαφθορά. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Χιλιάδες υποστηρικτές της αντιπολίτευσης συγκεντρώθηκαν σε κεντρικό σημείο της πόλης, ενώ η Αλβανία φιλοξενεί για πρώτη φορά τη σύνοδο κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στην οποία συμμετέχουν ηγέτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν κατά της κυβέρνησης του Έντι Ράμα και να ζητήσουν πρόωρες εκλογές.

Δείτε το βίντεο με την επίθεση:

 

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)