Αποχώρησε πανικόβλητος ο Μητσοτάκης από το κοινοβούλιο!

0


 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβούμενος προφανώς ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα προσκομίσει τα στοιχεία για την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη και του στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, έφυγε πανικόβλητος από τη Βουλή!

Θερμό επεισόδιο και με τον Κυριάκο Βελόπουλο ο οποίος δεν πρόλαβε να μιλήσει! Ήταν τέτοιος ο πανικός του Κυριάκου Μητσοτάκη, που λησμόνησε ότι υπάρχουν δύο πολιτικοί αρχηγοί οι οποίοι δεν είχαν πάρει το λόγο, και σηκώθηκε να φύγει!

Αποχώρησε από τη Βουλή ο Μητσοτάκης!

Πρόωρη αποχώρηση από τη Βουλή του πρωθυπουργού κατά την συζήτηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφυγε από την Ολομέλεια χωρίς να περιμένει να ακούσει τον Αλέξη Τσίπρα που ζητούσε τον λόγο. Το διακύβευμα της συζήτησης ήταν το ερώτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον αρχηγό ΓΕΣ.

Ο Κ. Μητσοτάκης δεν έδωσε μία κατηγορηματική απάντηση λέγοντας ότι «εγώ δεν υπήρξα ποτέ αποδέκτης οποιασδήποτε πληροφορίες πλην θεμάτων που αφορούσαν την εθνική ασφάλεια». Και μόλις ολοκλήρωσε την απάντησή του, έφυγε από την ολομέλεια!

Ο Αλ. Τσίπρας πήρε τον λόγο και απόντος του Κ. Μητσοτάκη δήλωσε: «εκφράζω την βαθύτατη ανησυχία μου μετά την συζήτηση. Του έθεσα ένα κρίσιμο ερώτημα, να απαντήσει αν παρακολουθούνταν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων από την ΕΥΠ, και φρόντισε να μην απαντήσει αλλά και να εξέλθει της αίθουσας.

Είχε ευκαιρία να δώσει ξεκάθαρη απάντηση. Δεν το έκανε. Ίσως φοβήθηκε γιατί του έθεσα ζήτημα παραίτησης αν ψεύδεται. Η εικόνα της αποχώρησης του πρωθυπουργού χωρίς να δώσει απάντηση θα τον ακολουθεί για πάντα. Όπως και όσα έκανε εναντίον της Δημοκρατίας».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)