Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Aκονίζουν μαχαίρια...

 
Στις 11 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η συγχώνευση της NOVA με τη WIND. Η μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία που ήδη έχει ξεκινήσει, μας προϊδεάζει για έναν σκληρό πόλεμο τιμών και προσφορών στις τηλεοπτικές και τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. 

Η κυβέρνηση χαλαρώνει τον έλεγχο στις... οπτικές ίνες και αυτό σημαίνει ότι η Cosmote δεν θα χρειάζεται πλέον έγκριση από τη Ρυθμιστική Αρχή για τα νέα τιμολόγιά της. 

Την ίδια στιγμή, κορυφαία στελέχη της ΔΕΗ δεν κρύβουν το γεγονός ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Vodafone αλλά και τη NOVA για να εκμεταλλευτούν το δίκτυο της ΔΕΗ, στις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες (βλέπε πάλι οπτικές ίνες). 

Μέσα σ’ όλα αυτά έχουμε και την αλλαγή ηγεσίας στον Όμιλο της Vodafone (Βρετανίας) με νέο CEO και νέα στρατηγική. Στην Vodafone το οικονομικό έτος λήγει κάθε χρόνο τον Μάρτιο και τότε ανακοινώνονται οι νέες πολιτικές και οι όποιες αλλαγές διοίκησης και ηγεσίας στις θυγατρικές...

Dark Room / Newmoney

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.