Φως στο Τούνελ: Το τελευταίο Τούνελ του 2022 αφιερωμένο στις έρευνες για τον Άλεξ και την Άρτεμις Βασίλη

Anthony
0
Φως στο Τούνελ: Το τελευταίο Τούνελ του 2022 αφιερωμένο στις έρευνες για τον Άλεξ και την Άρτεμις Βασίλη

Εξελίξεις υπόσχεται η Αγγελική Νικολούλη για τις πολύκροτες υποθέσεις που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Φως στο Τούνελ. 

Το Φως στο Τούνελ αφήνει το κοινό του για λίγο και θα επιστρέψει μετά τις γιορτές με νέες αποκαλύψεις και νέες υποθέσεις για να ερευνήσει η Αγγελική Νικολούλη με την έμπειρη ομάδα της.

Αυτή την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 23:20 στο Mega.
Την ημέρα αυτή η Αγγελική Νικολούλη θα την αφιερώσει στην έρευνα για σημαντικές υποθέσεις που αναζητούν τη λύση τους. Ειδικά για την υπόθεση του Άλεξ και της Άρτεμις Βασίλη που τόσο έχουν απασχολήσει το κοινό κι εκκρεμούν ακόμη. Το δημοσίευμα της εκπομπής στο Instagram εκτός από το τρέιλερ συνοδεύεται κι από το παρακάτω κείμενο:

«Εξελίξεις με αποκαλύψεις και ανατροπές στην τελευταία εκπομπή του χρόνου… ? Μη χάσετε το συγκλονιστικό “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη την Παρασκευή στις 23:20 στο MEGA». 

Την περασμένη Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη έκανε έκκληση για να πράξουν οι υπεύθυνοι ό,τι δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα για την Υπόθεση Άλεξ. Ζήτησε να γίνουν και νέες έρευνες σύμφωνα με τις πρόσφατες μαρτυρίες:
«Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους, αυτό που δεν έγινε όλα αυτά τα χρόνια, που δεν κινήθηκε κανείς οργανωμένα να κάνει αυτήν την έρευνα και να προχωρήσει, να γίνει τώρα για να πάρουμε τις απαντήσεις αυτές εφόσον πλέον ξεκαθαρίζει η εικόνα και μιλάμε για την περιοχή αυτήν. Είναι συγκεκριμένη η ακτίνα, μια χαρτογράφηση θέλει για να ξέρουν πού θα κινηθούν ανάλογα και με τη μορφολογία του εδάφους για να προχωρήσουν την έρευνα. Να πω ότι κάτι κάναμε επιτέλους για αυτό το παιδί, ότι κάτι κάναμε σαν κοινωνία, σαν πολίτες, σαν γονείς, σαν Αρχές για αυτό το παιδί. Μετά από 16 χρόνια κάτι κάνουμε. Μπορεί να μη δείξει τίποτα η έρευνα. Και τι έγινε; Ας το κάνουμε και μετά ας πούμε ότι δεν έγινε, ότι δεν βρήκαμε κάτι. Αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε; Ε;», ήταν ο αφοπλιστικός λόγος της. Αυτή τη φορά στην έρευνα μπορεί να συμβάλλει και η τεχνολογία που διαθέτει το τμήμα Γεωφυσικής με τη μέθοδο του λαξεύματος. Με την ίδια μέθοδο είχε εξιχνιαστεί και η υπόθεση του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη.

Για την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη το Φως στο Τούνελ έφερε μια νέα μαρτυρία που προκάλεσε νέες έρευνες. Δύο χρόνια μετά την εξαφάνισή της, μία πρόσφατη, σημαντική μαρτυρία, έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση. Ο μάρτυρας έστρεψε τις έρευνες στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, εκεί που είδε τη 19χρονη αγνοούμενη την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της. Στη συγκεκριμένη παραλία συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο με την παρέα της και τον πρώην φίλο της, που πριν από την εξαφάνιση την είχε απορρίψει. 

source: https://www.ieidiseis.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)