Ευτελείς εκφράσεις Άδωνι κατά Τσίπρα στη Βουλή

 
Χυδαίος και προκλητικός ήταν για μια ακόμη φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μέσα στη Βουλή χρησιμοποίησε εκφράσεις πεζοδρομίου για να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε κριτική στο «καλάθι του νοικοκυριού».

«Ο Τσίπρας που δεν έχει δουλέψει ποτέ, δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί η αγορά. Πού να το καταλάβει ο ανεπάγγελτος, τεμπέλης, πού να ξέρει πώς βγαίνουν τα λεφτά; O πρόεδρος (σ.σ. της Βουλής )που έχει δουλέψει το καταλαβαίνει. Άρα λοιπόν, είναι τι αντίληψη έχει ο καθένας…», είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Και πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας τους ευτελείς χαρακτηρισμούς: «Αν έχεις κάνει εμπόριο, όπως εγώ, καταλαβαίνεις πως βγαίνουν τα λεφτά και πως λειτουργεί η αγορά και που χρειάζονται τα ΜΜΕ. Αν είσαι σαν τον Τσίπρα, ανεπάγγελτος και τεμπέλης, να μην έχεις δουλέψει μια μέρα στη ζωή σου, δεν ξέρεις τι γίνεται και πως λειτουργεί η αγορά».

Σε άλλο σημείο της… επιθεώρησης, ο Άδωνις Γεωργιάδης «ξόρκισε» το φαινόμενο της ακρίβειας, λέγοντας πως είναι «ακρίβεια Πούτιν» και «δεν είναι ακρίβεια Μητσοτάκη».