Πολιτικά «Ρίχτερ» με νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές και το «πακέτο» από τη Λάρισα

0


 «Δεν θα την γλιτώσει. Μπλοκάρει όλες τις έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών», είπε για τον Μητσοτάκη ο Βαξεβάνης

Πολιτικό «σεισμό» προκαλούν τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα για το σκάνδαλο των υποκλοπών και των παράνομων παρακολουθήσεων, καθώς η δημοσιογραφική έρευνα φέρνει στο φως νέα στοιχεία.

Νέα στοιχεία όμως εμφανίζονται και για το μεγάλο φαγοπότι από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τον Κώστα Βαξεβάνη να αποκαλύπτει στο Kontra, ότι Υπουργός μέσω συνεργάτη του, θα έπαιρνε μίζα από τη Λάρισα και δέχτηκε τηλεφώνημα από το Μαξίμου να… ακυρωθεί η «αποστολή» και η «παραλαβή του πακέτου (σ.σ. λεφτά κατά τον εκδότη του Documento)», σαφές δείγμα ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

«Προφανώς δεν ήταν της έγκρισης αυτού που τον παρακολουθούσε, ήταν εκτός αδειοδότησης», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το Predator και το πως αυτό έγινε «υπερόπλο» στα χέρια της Κυβέρνησης, την ΕΥΠ και τον ρόλο που διαδραμάτισε το Μαξίμου στη διαδικασία της παρακολούθησης πολιτικών, συγγενικών τους προσώπων, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών.

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Κώστας Βαξεβάνης είπε μεταξύ άλλων: «Πετάει στα σκυλιά τον ανιψιό του για όλα αυτά που έκαναν μαζί, αλλά δεν θα την γλιτώσει. Μπλοκάρει όλες τις έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)