Πειραιάς: Συγκλονίζει ο άνδρας που έσωσε την κοπέλα από το «δράκο» - «Άμα την αφήσω, θα πεθάνει»

Anthony
Πειραιάς: Συγκλονίζει ο άνδρας που έσωσε την κοπέλα από το «δράκο» - «Άμα την αφήσω, θα πεθάνει»

 Ο άνδρας που έσπευσε να βοηθήσει την κοπέλα από το «δράκο» του Πειραιά περιγράφει πόσο βάναυσα την είχε χτυπήσει. 

Τη σοβαρή κατάσταση στην οποία ήταν η κοπέλα μετά την απόπειρα βιασμού και τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε από το «δράκο» του Πειραιά, περιγράφει ο άνδρας που έσπευσε να βοηθήσει την κοπέλα.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Mega ο άνδρας αποκάλυψε πως αστυνομικοί του συνέστησαν να μην ανοίξει την πόρτα διότι ενδεχομένως να κινδυνεύει και ο ίδιος αν είναι κάποιο κόλπο αλλά ο ίδιος απάντησε πως άμα την αφήσει θα πεθάνει.

«Άκουσα τις φωνές, βγαίνω στο μπαλκόνι, ευτυχώς ήταν σε φως και την είδα την κοπέλα χτυπημένη, «τι έγινε» κτλ, «μου επιτέθηκε να με σκοτώσει, να με βιάσει», και κατεβαίνω κάτω να βοηθήσω το κορίτσι. «Αστυνομία γρήγορα» κτλ. Λέω «την έχει χτυπήσει άσχημα», βγαίνω έξω, της λέω «έλα γρήγορα μέσα».

Η αστυνομία μου έλεγε από μέσα «μην ανοίγεις» μου λέει, «μήπως είναι κανένα κόλπο και πάθεις τίποτα». Του λέω «δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κόλπο, η κοπέλα θα πεθάνει άμα την αφήσω έξω». Εγώ τους είπα «καλέστε και ασθενοφόρο μαζί, είναι άσχημα χτυπημένη, χρειάζεται νοσοκομείο το κορίτσι»».

Την περίμενε κρυμμένος

«Όλη η ιστορία έγινε στην Αγ. Δημητρίου. Κι επειδή την έπιασε βροχή, στάθηκε εδώ στη γωνία σ’ ένα μπαλκόνι από κάτω για να κόψει λίγο η βροχή και προφανώς κάπου εκεί της επιτέθηκε αυτός, την είχε παρακολουθήσει, τώρα, ποιος ξέρει πού ήταν κρυμμένος.

Έλεγε η κοπέλα ότι «τον έχω δει, σύχναζε εδώ στην πλατεία κάτω, τον έχω δει πολλές φορές, μου έχουν πει ότι έχει κάνει φυλακή, ότι δεν είναι καλός άνθρωπος, έχει ένα πολύ άσχημο πρόσωπο»… Αυτό μου έλεγε η κοπέλα», είπε στη συνέχεια.

Τρομακτικά τα χτυπήματα στο πρόσωπο της κοπέλας

Τα χτυπήματα που έφερε στο πρόσωπο και το κεφάλι η γυναίκα ήταν τρομακτικά. Αιμορραγούσε αλλά προσπαθούσε να απομακρυνθεί. Οι γείτονες έβαλαν τις φωνές και ο «δράκος» του Πειραιά τρόμαξε και το έβαλε στα πόδια.

«Ήταν ένα κεφάλι πάνω από το αριστερό της μάτι. Άλλο ένα κεφάλι πάνω από τα αριστερό της μάτι. Τόσο πρήξιμο είχε. Ήταν πολύ άσχημα χτυπημένο το κεφάλι της. Δηλαδή, το μάτι, το βλέφαρο από πάνω ήταν όλο κομμένο.

Όλο. Μίλησα με την γειτόνισσα απέναντι που ήταν η πρώτη που βγήκε και λέει «ρε αλήτη, τι κάνεις;» και μετά μόλις την άφησε και σηκώθηκε το κορίτσι, τότε είδε ότι είναι άνθρωπος αυτό που κοπάναγε κάτω.

Έτσι την παράτησε, λίγο είχε αντισταθεί και το κορίτσι, απ’ ότι λέει κτλ, αντιστάθηκε λιγάκι και πήρε δρόμο κι έφυγε, πήρε την κατηφόρα κι έφευγε, τρέχοντας», ανέφερε. 

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr