Ο Κυριάκος «τράκαρε» ξανά Έλληνα οδηγό, αυτή τη φορά στο Ταλίν...

 
Μία ακόμα… τυχαία συνάντηση με οδηγό είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ περπατούσε «ανέμελος», αυτή τη φορά στους δρόμους του Ταλίν, της Εσθονίας.

Μετά τη... Νέα Υόρκη, όπου εκεί συνάντησε έναν Έλληνα οδηγό ταξί, στην εσθονική πρωτεύουσα η κάμερα του συνεργάτη του πρωθυπουργού καταγράφει την ανέμελη συνάντησή του με έναν ακόμα οδηγό, αυτή τη φορά ΙΧ αυτοκινήτου, τον Παναγιώτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο βίντεο που ανέβηκε στο Instagram του, ως «ιστορία», φαίνεται να πλησιάζει το παράθυρο του οδηγού στο οποίο όλως τυχαίως επέβαινε Έλληνας, λέγοντας πως «πήγαμε στην ξενάγηση και τώρα θα συναντηθώ με την πρωθυπουργό». Και εκείνος απαντά: «πολύ καλημέρα». 

Ενώ ακολούθησε και ο εξής διάλογος:

«Πώς σε λένε;»
«Πάνο, Παναγιώτη»
«Να είσαι καλά Πάνο, χάρηκα πολύ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντά και συνομιλεί «τυχαία» με Έλληνες οδηγούς, καθώς παρόμοιο ήταν και το σκηνικό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Νέα Υόρκη. Και τότε, περπατώντας ανέμελος στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης, με τους συνεργάτες να έχουν τα κινητά ανά χείρας, εντελώς «ξαφνικά» τον χαιρετούν Έλληνες οδηγοί από τα αυτοκίνητα τους.

Απορίας άξιο είναι ωστόσο, πως «τυχαίνει» να συναντά Έλληνες οδηγούς στο εξωτερικό. Ούτε συνεννοημένοι να ήταν…

documentonews.gr