Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Δεν έχει ξαναγίνει: Ο σύντροφος της Προέδρου συμμετείχε μέχρι και στις επίσημες συνομιλίες στην Ουκρανία!


 Νέα ήθη έχει εισάγει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που καταστρατηγεί κάθε έννοια πρωτοκόλλου

Ο πλήρης διασυρμός του θεσμού της προεδρίας συνεχίζεται με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να έχει αναγάγει σε θεσμικό παράγοντα τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη.

Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες «λύνει και δένει» στο Προεδρικό, με περιστατικά που δεν έχουν προηγούμενο, καταστρατηγούν κάθε έννοια πρωτοκόλλου και μας εκθέτουν. Η επίσημη αναβάθμιση του προεδρικού συντρόφου έγινε όταν η κυρία Πρόεδρος αποφάσισε να σταθεί δίπλα της στην εξέδρα, κατά την στρατιωτική παρέλαση της εθνικής μας επετείου στην Αθήνα.

Από τότε δεν υπάρχει επίσημη συνάντηση που να λείπει ο Κοτσώνης. Μέχρι και τους Ευρωπαίους βασιλείς μαζί τους υποδέχονται. Όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις… Διότι και στην Ουκρανία όχι μόνο ήταν η σκιά της Σακελλαροπούλου, αλλά συμμετείχε και στις επίσημες συζητήσεις, όπως αποδεικνύουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα! Με ποια ιδιότητα άραγε;

Το γεγονός ότι στις συναντήσεις φυσικά απουσίαζε η σύζυγος του Ζελένσκι, καθιστά την παρουσία του συντρόφου της προέδρου, απαράδεκτη από κάθε άποψη.

Και αλήθεια εκείνοι που επέλεξαν την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για το ανώτατο αξίωμα της χώρας μπορούν να απαντήσουν τι θα γινόταν εάν είχε τέτοια εμπλοκή η σύζυγος του οποιουδήποτε πρώην Προέδρου της Ελλάδας; Οι οποίες πάντα έστεκαν με διακριτικότητα στο πλευρό των συζύγων τους, σεβόμενες το αξίωμά τους;

Αλλά δυστυχώς άλλα ήθη, άλλες εποχές…

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.