Υπόθεση υποκλοπών: Οταν άρχισαν οι... διαγραφές...

 
«Βόμβα» μεγατόνων από ειδησεογραφική ιστοσελίδα φωτίζει σκέλος της σκοτεινής υπόθεσης που έχει «κυκλώσει» το Μαξίμου.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις...

για τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών με νέα δημοσιεύματα να θέτουν σοβαρά ερωτήματα για τα αντανακλαστικά που έδειξαν οι αρμόδιες αρχές.

Στο χορό των αποκαλύψεων μπήκε και το news247.gr που σε σημερινό του ρεπορτάζ αναφέρει πως διεγράφησαν όλα τα χρήσιμα αρχεία της Intellexa μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης Κουκάκη.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο στις 11 Απριλίου, την μέρα που αποκαλύφθηκε ότι ο Θανάσης Κουκάκης τελούσε υπό παρακολούθηση από το Predator, η εταιρία που εμπορεύεται το παράνομο λογισμικό στην Ελλάδα φέρεται να κατέστρεψε όλα τα χρήσιμα για τον έλεγχο αρχεία της.

Το παραπάνω συμπέρασμα δεν είναι αυθαίρετο αλλά προκύπτει από την έρευνα που διεξήγαγε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Χαλάνδρι και στο Ελληνικό κλιμάκιο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, αναφέρει το ρεπορτάζ.

Επικαλούμενο πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, το news247.gr οδηγείται στο εύρημα: Οτι η εταιρία φέρεται να φρόντισε να «διαγράψει» κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στον έλεγχο κάθε αρχής ήδη από την ημέρα δημοσίευσης του ρεπορτάζ για την υπόθεση του Θανάση Κουκάκη.