Μουντιάλ 2022: Ιάπωνας οπαδός ευχαρίστησε τον εργοδότη του που του επέτρεψε να δει τη μεγάλη νίκη επί της Γερμανίας


 Ένας Ιάπωνας οπαδός είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του «Khalifa International Stadium» την ιστορική νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας του με 2-1 κόντρα στη Γερμανία στο Μουντιάλ 2022 και ευχαρίστησε τον εργοδότη του για την ευκαιρία.

Συγκεκριμένα ο οπαδός των «μπλε σαμουράι» έγραψε σε πινακίδα: «Αγαπημένο μου αφεντικό, ευχαριστώ για την άδεια δύο εβδομάδων». Την στιγμή που το έκανε αυτό ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε και φυσικά έγινε viral....

Οι οπαδοί της Ιαπωνίας έχουν ταξιδέψει κατά χιλιάδες στο Κατάρ και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στη διάρκεια του αγώνα με τη Γερμανία, ενώ πάντοτε είναι από τους φιλάθλους που κάνουν τη… διαφορά στα Μουντιάλ με τις στολές τους, αλλά και γενικότερα τη συμπεριφορά τους, δίνοντας το παράδειγμα και τους οπαδούς άλλων εθνικών ομάδων να τους ακολουθήσουν.

Όπως συνηθίζουν, δε, μετά το τέλος του ματς με τη Γερμανία, μάζεψαν και πάλι τα σκουπίδια τους και καθάρισαν τους χώρους όπου βρέθηκαν προτού αποχωρίσουν από το γήπεδο για να συνεχίσουν να γιορτάζουν το μοναδικό επίτευγμα της ομάδας του Χατζίμε Μοριγιάσου που επικράτησε χάρη στα τέρματα των Ρίτσου Ντόαν και Τακούμα Ασάνο, οι οποίοι είναι δύο από τους συνολικά οκτώ παίκτες της Ιαπωνίας που αγωνίζονται στην Bundesliga, την κορυφαία κατηγορία του… γερμανικού ποδοσφαίρου.