Ραγκούσης: Ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Χατζηδάκη το 2020!

 
Καταγγελία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθούσε το 2020 τον Κωστή Χατζηδάκη, όταν ήταν υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος έκανε στη Βουλή ο Γιάννης Ραγκούσης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε δημοσιεύματα που «φωτογράφιζαν» την παρακολούθηση και έβαλε τα ονόματα στη θέση των φωτογραφιών, ζητώντας από την κυβέρνηση να το διαψεύσει.

«Το 2020, ο κ. Μητσοτάκης, είχε θέσει υπό παρακολούθηση μέσω της ΕΥΠ τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Χατζηδάκη. Οι αποδείξεις γι’ αυτό υπάρχουν και βρίσκονται στην ΕΥΠ και στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας του κινητού του κ. Χατζηδάκη», τόνισε μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής και πρόσθεσε: «αν τολμάτε, δώστε τώρα την άδεια στην ΕΥΠ να δώσει στη δημοσιότητα αυτές τις αποδείξεις, καθώς και στην ΑΔΑΕ να απευθυνθεί στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας των κινητών του κ. Χατζηδάκη».

«Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον κ. Χατζηνικολάου και τον ΑΝΤ1, είπε ότι είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθείται ο Υπουργός Εξωτερικών, αλλά δε γενίκευσε ότι είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθούνται όλοι οι υπουργοί του», σχολίασε με νόημα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε: «αν είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθεί ο κ. Μητσοτάκης τον Υπουργό Εξωτερικών, δεν είναι ντροπή και αίσχος να παρακολουθεί τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος;».

Μάλιστα ο Γ. Ραγκούσης εθεσε το ερώτημα αν οι υπουργοί και οι βουλευτές της ΝΔ εκβιάζονται από τον Κ. Μητσοτάκη: «Πολλοί πολίτες αναρωτιούνται, γιατί δεν αντιδρούν οι Υπουργοί για τους οποίους δημοσιοποιούνται σαν χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις από ΕΥΠ και Predator. Μήπως, λένε οι πολίτες, διότι ο κ. Μητσοτάκης τους εκβιάζει με το υλικό της παρακολούθησης, με το υλικό που έχει συγκεντρώσει παράνομα μέσω της ΕΥΠ και του Predator;».

Δείτε την τοποθέτηση Ραγκούση: