«Έπεσε» το ΑΝΤ1+ κατά τη διάρκεια του Αγγλία-Ιράν...

0


 Το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα για την πλατφόρμα, στις αποκλειστικές της μεταδόσεις για το Μουντιάλ.

21 Νοεμβρίου 2022
 
update: Το φιάσκο με τον ΑΝΤ1+, συνεχίζεται. Στον... ελεύθερο ΑΝΤ1 το ματς Σενεγάλη-Ολλανδία που άρχισε στις 6 το απόγευμα, 

-------

Μόλις στη δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ΑΝΤ1+ τέθηκε «εκτός μάχης». Πληθώρα χρηστών των social media αναφέρει ότι η εφαρμογή της συνδρομητικής πλατφόρμας δεν λειτουργεί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Αγγλίας με το Ιράν. Τα «βέλη» τους στρέφονται, φυσικά, προς τον ΑΝΤ1, με αρκετούς εξ αυτών να δηλώνουν ότι θα στραφούν σε άλλες λύσεις προκειμένου να βλέπουν τους αγώνες του Μουντιάλ.



Από την πλευρά του το ΑΝΤ1+ απολογήθηκε στους συνδρομητές του, αναφέροντας ότι έχει εντοπίσει το πρόβλημα και εργάζεται για να το επιλύσει. Επιπλέον, έδωσε σε ελεύθερη μετάδοση το Αγγλία-Ιράν μέσω του antenna.gr.

Αγαπητοί χρήστες, η τεχνική ομάδα του ΑΝΤ1+ έχει εντοπίσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε κατά την προβολή του αγώνα Αγγλία - Ιράν και εργάζεται για την άμεση επίλυσή του. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας.

Θυμίζουμε ότι το κανάλι του Αμαρουσίου έχει «κλειδώσει» στο ΑΝΤ1+ τα μισά παιχνίδια της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός «παιχνιδιού» το -ελεύθερο και πανελλαδικό- Μακεδονία TV που προβάλλει μόνο επαναλήψεις του ΑΝΤ1.




 e-tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)