Οι σημερινοί υποψήφιοι του The Voice έχουν ξεχωριστούς δεσμούς μεταξύ τους.

Anthony

Στο σημερινό επεισόδιο του The Voice τα blind auditions συνεχίζονται από τις 21:00. Ο Γιώργος Λιανός παρουσιάζει τους υποψήφιους και κρατάει παρέα στους συνοδούς τους όσο η αγωνία μεγαλώνει

Οι τέσσερις coaches έχουν ξεκινήσει ήδη να συγκεντρώνουν στις ομάδες τους τα πρώτα ταλέντα και είναι έτοιμοι για τις πιο συγκλονιστικές διεκδικήσεις. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς βρίσκονται με το χέρι στο buzzer για να διεκδικήσουν την επόμενη φωνή που θα τους ενθουσιάσει. Ο Γιώργος Λιανός δίνει την απαραίτητη υποστήριξη σε όλους μέχρι να ανέβουν στη σκηνή , έτοιμοι για να τα δώσουν όλα.

Στο δεύτερο επεισόδιο των blind auditions έχουμε οικογενειακές καταστάσεις. Αφού μία νέα διαγωνιζόμενη ανεβαίνει στην ίδια σκηνή όπου το 2017 είχε βρεθεί και η μητέρα της. Παράλληλα θα απολαύσουμε τη μαμά και την κόρη σε ένα απολαυστικό ντουέτο.

Άραγε θα περάσει στα battles και θα διαλέξει τον ίδιο coach με τη μητέρα της; Και στη συνέχεια δύο αδελφές ανεβαίνουν διαδοχικά στη σκηνή του Τhe Voice of Greece για να διαγωνιστούν. Τι πιθανότητες έχουν να περάσουν και οι δύο στην επόμενη φάση και τι αποκαλύπτει η γλωσσολογική ανάλυση των επιθέτων των coaches;

Από την πρώτη φάση των blind auditions ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης έχουν από δύο τραγουδιστές στην ομάδα τους, η Έλενα Παπαρίζου έχει τρεις, ενώ ο Σάκης Ρουβάς έχει δύο διαγωνιζόμενους. Πόσα άτομα θα έχει στην ομάδα του ο κάθε coach στο τέλος της δεύτερης blind audition; Αναμένουμε να δούμε πως θα διαμορφωθούν οι ομάδες τους στο τέλος της βραδιάς. 

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr