Twitter: Υπάλληλοι φεύγουν με κούτες από τα γραφεία της - Ο Μασκ δημιουργεί Συμβούλιο Διαχείρισης Περιεχομένου

0


 Περικοπές προσωπικού ξεκίνησε στην εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης Twitter με το... «καλημέρα» ο Έλον Μασκ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Υπάλληλοι της Twitter εμφανίζονται να αποχωρούν από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο με κούτες στα χέρια. Ωστόσο, το Bloomberg αναφέρει, πως κυκλοφορεί η υποψία ότι πιθανόν να πρόκειται για κάποιου είδους φάρσα και όχι για πραγματικές απολύσεις.

Έτσι ή αλλιώς, πάντως, ο Μασκ προχωρεί σε περικοπές ξεκινώντας αμέσως μετά την οριστικοποίηση της εξαγοράς της εταιρείας απολύοντας αρκετά επιτελικά στελέχη, μεταξύ άλλων τον CEO και τον CFO.

Η εταιρεία έχει προγραμματίσει συνάντηση των υπαλλήλων για την επόμενη Τετάρτη, ωστόσο ορισμένα μέλη του προσωπικού δεν έχουν λάβει πρόσκληση.

Στα σχέδια του Μασκ ένα Συμβούλιο Διαχείρισης Περιεχομένου

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός Συμβουλίου Διαχείρισης Περιεχομένου, προκειμένου να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για την πολιτική του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τα όρια που θα τίθενται στο περιεχόμενο.

Όπως ανέφερε, σύμφωνα με το Reuters, o Μασκ, σε αυτό θα συμμετέχουν άνθρωποι με διαφορετικές οπτικές γωνίες ως προς τα πράγματα.

Μέχρι ίδρυση και τη σύγκληση του συμβουλίου, καμία σημαντική απόφαση επί του περιεχομένου δεν πρόκειται να ληφθεί, ξεκαθάρισε ο ίδιος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)