The Voice: Οι Blind Auditions συνεχίζονται σήμερα με τις καλύτερες φωνές

Anthony
The Voice: Οι Blind Auditions συνεχίζονται σήμερα με τις καλύτερες φωνές

 Το The Voice έρχεται και σήμερα με εντυπωσιακές ερμηνείες στη σκηνή. 

Η συνέχεια των Blind Auditions του The Voice έρχεται σε λίγη ώρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Οι τέσσερις κρι

τές περιμένουν για να πατήσουν το buzzer για να διεκδικήσουν τον καλύτερο διαγωνιζόμενο. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θα προσπαθήσουν να γίνουν όσο πιο πειστικοί γίνεται για να πάρουν στις ομάδες τους όσους τους εντυπωσιάσουν.

Οι ομάδες σχηματίζονται και σήμερα θα δούμε στη σκηνή του The Voice μία τραγουδίστρια και ηθοποιό που όλοι έχουμε δει σε πολύ γνωστές σειρές στην τηλεόραση, αλλά και μία ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό που έχει πρωταγωνιστήσει στο Broadway.

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην παρουσίαση αλλά και στο πλευρό των διαγωνιζομένων. Τους βοήθα να αποβάλλουν το άγχος λίγο πριν να ανέβουν στη σκηνή για να παρουσιαστούν στους κριτές. Για τις φωνές που αξίζουν, οι coaches είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου να τους κερδίσουν για τη δική τους ομάδα ο καθένας. Και θα κάνουν ακόμη και μαθηματικούς υπολογισμούς για να καταφέρουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή. Γιατί όλοι θέλουν να έχουν στην ομάδα τους τον επόμενο νικητή του The Voice. Ακόμη 14 φωνές θα ακούσουμε και στο σημερινό επεισόδιο και μένει να δούμε ποιοι από αυτούς που θα τραγουδήσουν στη σκηνή θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Ξεχωριστό παλμό στο σόου δίνει το κοινό που βρίσκεται στο πλατό για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια! Άραγε οι αντιδράσεις τους θα επηρεάσουν τους coaches ή τους διαγωνιζόμενους στις αποφάσεις τους; 

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr