Lil Wayne: Ο ράπερ πουλάει την επική παραθαλάσσια βίλα του στο Miami Beach για 30 εκατ. δολάρια

0


 Ο ράπερ Lil Wayne πήρε την απόφαση να ελαφρύνει λίγο το χαρτοφυλάκιο ακινήτων του. Ο Αμερικανός μουσικός, γεννημένος ως Ντουέιν Μάικλ Κάρτερ Τζούνιορ, μόλις έβγαλε στην αγορά την επική παραθαλάσσια βίλα του στο Μαϊάμι Μπιτς με τιμή 29,5 εκατ. δολάρια.

Το ακίνητο βρίσκεται στη μικρή, τροπική όαση του νησιού Άλισον, και η κομψή, σύγχρονη έπαυλη χτίστηκε το 2017. Ο νικητής των Grammy, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως «νεαρός εκατομμυριούχος», αγόρασε την κατοικία μόλις ένα χρόνο αργότερα για 16,75 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με τα αρχεία ιδιοκτησίας....

Το κτήμα έκτασης μισού στρέμματος προσφέρει 35 μέτρα πρόσοψης στο νερό, στον αστραφτερό κόλπο Biscayne. Το σύγχρονο οίκημα, που εκτείνεται σε 985 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια και υπέροχη θέα στη θάλασσα.


Μια μεγάλη είσοδος ντυμένη με μαόνι οδηγεί σε ένα δωμάτιο με παράθυρα που εκτείνονται από το πάτωμα μέχρι την οροφή. Στο ίδιο επίπεδο στεγάζεται η κύρια κουζίνα με προσαρμοσμένα ιταλικά ντουλάπια και συσκευές Sub-Zero και Wolf, μια κουζίνα σεφ με ξεχωριστούς χώρους προσωπικού, δύο οικογενειακά δωμάτια, ένας κινηματογράφος και μια κάβα κρασιών.

Κατά τα άλλα, η μεγάλη κύρια σουίτα είναι εφάμιλλη ενός φτασμένου ράπερ, με διπλό μπάνιο, δωμάτιο-ντουλάπα, σαλόνι και μεγάλη βεράντα με θέα στον κόλπο.

Στους εξωτερικούς χώρους, η πίσω αυλή διαθέτει μια μεγάλη πισίνα, υπαίθρια τραπεζαρία και μια καμπάνα. Προσφέρει επίσης άμεση πρόσβαση στην παραλίας του Μαϊάμι και ένα γκαράζ τριών αυτοκινήτων.

Το ακίνητο του διάσημου τραγουδιστή βρίσκεται σε μια από τις πιο περιζήτητες κοινότητες του Μαϊάμι Μπιτς. Το νησί Allison των 35 στρεμμάτων είναι διάσπαρτο από πολυτελείς κατοικίες και διαμερίσματα που γίνονται όλο και πιο δύσκολο να βρεθούν, καθώς ελάχιστοι ιδιοκτήτες αποφασίζουν να πουλήσουν.

Γιατί, τώρα, ο Lil Wayne αποφάσισε να ξεφορτωθεί τη βίλα του κανείς δεν φαίνεται να δίνει μια συγκεκριμένη απάντηση. Από την άλλη, αν σκεφτούμε ότι μέσα σε τέσσερα χρόνια η τιμή πώλησης του ακινήτου είναι σχεδόν διπλάσια από την τιμή αγοράς του, σίγουρα ο ράπερ ξέρει τι κάνει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Douglas Elliman που έχει αναλάβει την πώληση του ακινήτου.

www.insider.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)