Παρέμβαση Μητσοτάκη σε Google, Facebook...

0


 ...για απόκρυψη των αποκαλύψεων σχετικά με τις υποκλοπές...

Σε μία πολύ σοβαρή αποκάλυψη σχετικά με προσπάθεια λογοκρισίας σε Google και Facebook με… «εντολή Μητσοτάκη», προχώρησε ο Μανώλης Κοττάκης. Ο... δημοσιογράφος και διευθυντής της συντηρητικής εφημερίδας «ΕΣΤΙΑ», έγραψε στο κυριακάτικο φύλλο (02/10) ότι έλαβε χώρα πρωθυπουργική παρέμβαση ακόμη και στο διαδίκτυο, με στόχο να «κουκουλωθούν» οι αποκαλύψεις που έρχονται συνέχεια στο «φως» σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Παρέμβαση Μητσοτάκη σε Google και Facebook για να μπλοκάρει αποκαλύψεις σχετικά με τις υποκλοπές σε προεκλογική περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από τους τίτλους στο πρωτοσέλιδο της «ΕΣΤΙΑΣ».

Οι αποκαλύψεις Κοττάκη σχετικά με κυβερνητικές παρεμβάσεις όσον αφορά τον διαμοιρασμό των ειδήσεων και των πληροφοριών για ένα σκάνδαλο που -δεδομένα- έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στο Μαξίμου, «κουμπώνουν» σε μία σειρά άλλων παρεμβάσεων που έχουν γίνει επί τριετίας Μητσοτάκη σχετικά με τον τρόπο που επικοινωνείται (ή αντίθετα κουκουλώνεται) το κυβερνητικό έργο.

Ξεκινώντας από την «λίστα Πέτσα» και φτάνοντας μέχρι την αποκάλυψη του διευθυντή της «ΕΣΤΙΑΣ», με ενδιάμεση στάση τα εκατοντάδες δημοσιεύματα από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που ωραιοποιούν την εικόνα του πρωθυπουργού (ο οποίος εντός των τειχών παρουσιάζεται ως «Μωυσής» και σε διεθνές επίπεδο μετρά δεκάδες επικοινωνιακά «ραπίσματα» από δημοσιεύματα ΜΜΕ του εξωτερικού που γράφουν για το «ελληνικό Watergate»), έχει πολλάκις φανεί ότι υπάρχει γραμμή από το Μαξίμου ώστε να διαστρεβλωθούν οι κυβερνητικές γκάφες και να αποκρυφθούν όσα γεγονότα και πληροφορίες ζημιώνουν την εικόνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη...

documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)