Τι άλλο θα... ακούσουμε από το ΑΠΕ...


 Κακός χαμός επικράτησε χθες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας μετά το διπλό χτύπημα της PEGA προς την κυβέρνηση για το... θέμα των υποκλοπών. Έτσι δεν είναι;

Στην πραγματικότητα, δυστυχώς, όχι, καθώς τα ΜΜΕ που στηρίζουν αναφανδόν την κυβέρνηση «δεν είδαν» τη συγκεκριμένη είδηση να κυκλοφορεί για ακόμη μια φορά.

Ακόμη και το πρακτορείο ειδήσεων δεν κατάφερε να εντοπίσει καμία από τις δύο εξελίξεις, ούτε ότι η PEGA ζήτησε τη συνδρομή της Europol για τις υποθέσεις αυτές, ούτε ότι η αρμόδια επιτροπή ζητά να δει Μητσοτάκη, Δημητριάδη, Μπίτζιο και Λαβράνο, εκείνους δηλαδή που η Ν.Δ. πάσχιζε και επέβαλε να μην κληθούν στην Εξεταστική της βουλής...

Εντόπισε, όμως, την είδηση μετά από τις 11 το βράδυ, όταν δηλαδή ήρθε η αντίδραση του προέδρου της Επιτροπής και μέλος του ΕΛΚ, Jeroen Lenaers, στα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Και από εκείνη την ώρα που ξύπνησαν στο πρακτορείο έγινε ο κακός χαμός: Τηλεγράφημα για τον Lenaers (ώρα 23.53), τηλεγράφημα για την αντίδραση Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου (ώρα 00.24) και ξανά μανά τηλεγράφημα για τον Lenaers (ώρα 8.50).

Βέβαια τόσο τις απαντήσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη, όσο και τις αρχικές του αναρτήσεις με τις οποίες αναδεικνυόταν η αρχική κίνηση από την επιτροπή PEGA τις έφαγε η μαρμάγκα.

Άρα τι μαθαίνουμε από τα τηλεγραφήματα του ΑΠΕ; Ότι ο πρόεδρος της PEGA και η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. εγκαλούν τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για fake news, αλλά δεν μαθαίνουμε τι είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης για να προκληθούν αυτές οι αντιδράσεις (μόνο μια μικρή προτασούλα στο τέλος του πρώτου τηλεγραφήματος).

Ωραία πράγματα και πολυφωνικά...

Χ.Κ.

efsyn.gr