Οι άπατες προβλέψεις του Σκρέκα...

0


...και το σήριαλ Pretador που συνεχίζεται...

Οι τιμές στην ενέργεια -κυρίως στην χονδρική- φέρνουν μικροδιακυμάνσεις στα πρατήρια καυσίμων και οι προσφορές και οι επιδοτήσεις είναι που συγκρατούν, έστω και λίγο, τον οικονομικό κατήφορο σε νοικοκυριά και... επιχειρήσεις.

Από την Ε.Ε. μην περιμένετε να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση, παρά τις αισιόδοξες δηλώσεις του Σκρέκα, ο οποίος διαψεύδεται από την πραγματικότητα, πριν έρθει το …ξημέρωμα!

⁃ Κατά τ’ άλλα, μπαίνουμε ολοένα και περισσότερο σε προεκλογικό κλίμα και από όλα έχει ο μπαξές. Σας είχα πει ότι το θέμα των υποκλοπών θα έχει συνέχεια και «τσουπ» το δημοσίευμα των Νέων με παρακολούθηση δυο υπουργών από το Pretador.

⁃ Το έργο θα έχει συνέχεια με «συμμετοχή» επιχειρηματιών και μάνατζερ επιχειρήσεων. Θα βρεθεί άκρη; Σε καμιά περίπτωση. «Χλωρίνη Κλινέξ καθαρίζει απολυμαίνει σε βάθος» (συγνώμη για την διαφήμιση).

⁃ Την απόφαση του Μητσοτάκη περιμένει ο Πιερρακάκης για να δει αν θα κληρώσει γι’ αυτόν η Α’ Αθήνας, ή εκπρόσωπος της κυβέρνησης κατά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Στοιχηματίζω στο πρώτο, όχι δηλαδή που θα ήταν κι άσχημα για τον ίδιο να πάρει το εκλογικό βάφτισμα στην ΝΔ.

⁃ Μιας και λέμε για την Α’ Αθήνας δεν έχει ακόμα ρίξει την ζάρια ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αν θα είναι εκεί υποψήφιος Βουλευτής, αφού περιμένει μία πρόταση από διεθνή οργανισμό, η οποία είναι εξόχως ενδιαφέρουσα.

⁃ Και εδώ, η κλήρωση στο επόμενο διάστημα.

⁃ Μα είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Ο συμβίος της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελαροπούλου, κ. Κοτσώνης να μετέχει στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις της Προέδρου με ξένους ηγέτες; Α, πα, πα, αποκλείω να γίνεται κάτι τέτοιο, από την Πρόεδρο και πρώην ανώτατη δικαστικό λειτουργό...

topontiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)