Παγιδευμένοι: Μεγάλη ανατροπή! Ο Αλέκος θέλει να χώσει πιο βαθιά στη φυλακή τον γιο του

Anthony
Πατέρας και γιος στέκονται πια απέναντι και βγάζουν όλο τους το μίσος στους Παγιδευμένους.

Μπορεί στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1, ο Αλέκος Χατζής να διαθέτει το προφίλ του σκληρού ανθρώπου και επαγγελματία αλλά ο γιος του αποδεικνύεται χειρότερος. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στη δολοφονία της Μυρτούς, η οποία στάθηκε αιτία να ξετυλιχθεί ένα απίστευτο κουβάρι.Στη σειρά Παγιδευμένοι ξέρουμε ότι ο Άγγελος είναι εκείνος που σκότωσε τη Μυρτώ. Δεν άντεξε τα λόγια της, τα οποία θεώρησε πολύ υποτιμητικά και τη δολοφόνησε βάζοντας στη συνέχεια το πτώμα της σε μία βαλίτσα. Και το πέταξε σε έναν κάδι απορριμάτων.

Ο Αλέκος κάνει το παν, ακόμη και πράγματα ενάντια του νόμου για να γλιτώσει τον Άγγελο από την καταδίκη. Την ίδια ώρα, όμως, ο Άγγελος ετοιμάζει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη στον πατέρα του, προκειμένου να σώσει το τομάρι του.
Τι κάνει ο μικρός Χατζής; Ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί τον πατέρα του και συνήγορο υπεράσπισής του ότι εκείνος σκότωσε τη Μυρτώ. Αμέσως, οι έρευνες στρέφονται πάνω στον μεγαλοδικηγόρο, ο οποίος «τρελαίνεται» απότη συγκεκριμένη εξέλιξη. Έφτασε στο σημείο να καταστρέψει στοιχεία, να ενοχοποιήσει άλλον για να μπει φυλακή αντί του Άγγελου, ενώ είναι παντελώς αθώος και ο γιος του τώρα τον πληρώνει με αυτό το νόμισμα. Πλέον, οι ισορροπίες κρέμονται από μία πολύ λεπτή κλωστή, η οποία είναι έτοιμη να σπάσει. Και θα τους συμπαρασύρει όλους.

Ο Αλέκος Χατζής είναι αποφασισμένος πλέον να αποδειχθεί η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι ο Άγγελος δολοφόνησε στο σπίτι τους τη Μυρτώ χτυπώντας την στο κεφάλι με ένα τασάκι. Ο μεγαλοδικηγόρος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να χώσει τον γιο του ακόμη πιο βαθιά στη φυλακή. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κρατήσει πίσω από τα κάγκελα. Σε έξαλλη κατάσταση για την τροπή που πήρε η υπόθεση ξεκινάει να συλλέγει στοιχεία για τον ενοχοποιήσει.
Βέβαια, στην προσπάθειά του υπάρχει και ένα μεγάλο πρόβλημα. Γιατί διαπιστώνει ότι πολλά από αυτά τα στοιχεία πυο ψάχνει τα είχε καταστρέψει ο ίδιος για να σώσει, αρχικά, τον γιο του.

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ 

Πηγή:https://www.ieidiseis.gr