Ο Αλέξης Τσίπρας και η Σία Κοσιώνη...

0


 Δημήτρης Κανελλόπουλος

Σας δίνω κατευθείαν την είδηση: αύριο το βράδυ, Τρίτη βράδυ δηλαδή, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στο στούντιο του ΣΚΑΪ, απέναντι στη Σία Κοσιώνη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Θα κλάψουν μανούλες.

Αυτή είναι η είδηση, πάμε τώρα και στα υπόλοιπα. Κάποιοι από την Αριστερά... άρχιζαν ήδη να επικρίνουν τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ που δέχτηκε να δώσει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ. Στον γνωστό ΣΚΑΪ που ξέρουμε όλοι ποιος είναι. Υπενθυμίζω πως την τελευταία φορά που μίλησε εκεί ο Αλέξης Τσίπρας, πριν τις εκλογές του 2019, βγήκε κερδισμένος. Και αυτός και ο ΣΥΡΙΖΑ. Φάνηκε τότε και δημοσκοπικά.

Άλλωστε, έχουμε πει ότι δεν υπάρχει πιο μεγάλο λάθος από το εμπάργκο που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ. Όπως και της Ν.Δ. στην ΕΡΤ. Φαιδρές καταστάσεις...

Η σύγκριση μεταξύ των συνεντεύξεων που δέχεται να δώσει ο κ. Τσίπρας και εκείνων που δέχεται ο κ. Μητσοτάκης είναι ιεροσυλία. Και δεν περιμέναμε τη συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη για να το πούμε αυτό. Ο Αλέξης Τσίπρας πηγαίνει στο άντρο του «εχθρού», ο Κυριάκος Μητσοτάκης πηγαίνει προστατευμένος ακόμα και όταν δίνει συνέντευξη στα ΝΕΑ (τα ΝΕΑ της ΔΑΠ εννοώ).

Όσο για τη Σία Κοσιώνη, τα πράγματα είναι απλά: από τη στιγμή που βρέθηκε σύζυγος του Δημάρχου Αθηναίων, δηλαδή ενός πολιτικού προερχόμενου από το οικογενειακό περιβάλλον του πρωθυπουργού, θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Δείτε την εικόνα: παίρνει συνέντευξη από τον έναν μεγάλο πολιτικό αρχηγό, ενώ λίγες εβδομάδες πιο πριν βρισκόταν για διακοπές στο πατρικό σπίτι του έτερου μεγάλου πολιτικού αρχηγού. Αν δεν το καταλαβαίνει από μόνη της, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Στο εξωτερικό δε θα τολμούσαν να το διανοηθούν.    

Αύριο λοιπόν όλοι ΣΚΑΪ. Θα παρουσιάζει ενδιαφέρον η συνέντευξη. Άντε να δει (αν θα δει) και λίγο χαρά στο δελτίο του ο ΣΚΑΪ από τηλεθέαση διότι μέχρι τώρα πάει άκλαυτο(ς). 

efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)