Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Πολωνία: Η ζημιά στον αγωγό Ντρούζμπα αποκαταστάθηκε

Η άντληση αργού πετρελαίου στον αγωγό Ντρούζμπα αποκαταστάθηκε, δηλώνει ο φορέας διαχείρισης PERN.
 Ο πολωνικός φορέας διαχείρισης αγωγών PERN δήλωσε σήμερα ότι η άντληση του αργού πετρελαίου στον αγωγό Ντρούζμπα ο οποίος είχε υποστεί ζημιά, αποκαταστάθηκε.

«Οι τεχνικές υπηρεσίες του PERN αποκατέστησαν σήμερα την πλήρη λειτουργικότητα του αγωγού που είχε υποστεί βλάβη, και χρησιμοποιείται για την παράδοση αργού πετρελαίου στους Γερμανούς πελάτες της εταιρίας», τόνισε η εταιρία PERN σε ανακοίνωση.

Η διαρροή σημειώθηκε σε μια στιγμή που η Ευρώπη βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού για την ενεργειακή της ασφάλεια μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

«Τα αίτια που οδήγησαν στην διαρροή ερευνώνται... Επί του παρόντος, η δραστηριότητα των υπηρεσιών του PERN εστιάζει στον καθαρισμό της περιοχής και την επαναφορά της στην αρχική της κατάσταση», ανακοίνωσε ο φορέας διαχείρισης. 

Πηγή: https://www.ieidiseis.gr

Το kafeneio-gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την ιστοσελίδα μας. Παρακαλούμε όμως τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους, να γράφονται στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα (όχι greeklish), να είναι κατανοητά και τέλος να είναι κατά το δυνατόν σύντομα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα διαχείρισης φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.