Αρης Πορτοσάλτε εναντίον ΛΕΞ...

 
Δεν μου κάνει εντύπωση, το αντίθετο θα έλεγα. Σήμερα το πρωί λοιπόν στον ΣΚΑΪ 100.3 ο Αρης Πορτοσάλτε βγήκε να «κράξει» τον ΛΕΞ. Και τις 30 χιλιάδες που τον... παρακολούθησαν την Παρασκευή στη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη.

Και τι είπε λοιπόν ο δημοσιογράφος για τον ΛΕΞ; Ιδού: «Πήγαν 30 χιλιάδες νέοι και άκουγαν κάτι αθλίους στίχους ενός υποτιθέμενου καλλιτέχνη που υποτίθεται ότι χτυπάει το σύστημα». Υποτιθέμενος καλλιτέχνης ο ΛΕΞ για τον Αρη Πορτοσάλτε που δεν είναι υποτιθέμενος δημοσιογράφος αλλά κανονικός, αυθεντικός 100%.

Λέτε να γνωρίζει ο Αρης τον ΛΕΞ, να τον έχει ακούσει; Το σκέφτεστε όμως, από την άλλη, να του άρεσε; Τότε κάτι πολύ λάθος θα υπήρχε στη μουσική και τα τραγούδια του και θα έπρεπε να το ανακαλύψουμε.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι τον Αρη Πορτοσάλτε τον πείραξε περισσότερο το γνωστό σύνθημα εναντίον του πρωθυπουργού που ακούστηκε στο τέλος της συναυλίας. Γι αυτό και μίλησε για «ατημελησιά, αμορφωσιά και μία κατάσταση ξεχαρβαλώματος».

Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Ανέλαβαν τα ΜΑΤ αμέσως μετά με δακρυγόνα, κρότου λάμψης και χυδαίες εκφράσεις εναντίον των παιδιών που ήταν εκεί. Αυτών των 30 χιλιάδων που ενοχλούν πολύ καθώς φαίνεται...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr