Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει: Οδηγός στη Θεσσαλονίκη χτυπάει σκύλο και τον παρατάει

Anthony
Το βίντεο ντοκουμέντο οδήγησε στην ταυτοποίηση της οδηγού. «Σκοπίμως τον χτύπησε, το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του». 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή κατά την οποία μία ασυνείδητη οδηγός χτυπάει με το αυτοκίνητό της έναν σκύλο και τον εγκαταλείπει αιμόφυρτο στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης.

Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (30/10), ενώ το άτυχο τετράποδο εντοπίστηκε από περιοίκους και μεταφέρθηκε με βαρύτατα τραύματα σε Κτηνιατρείο της περιοχής.

Χρησιμοποιώντας το βίντεο ντοκουμέντο, η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία της οδηγού.

Πρόκειται για 58χρονη (ημεδαπή) σε βάρος της οποίας, όπως ανακοινώθηκε, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων. Είχε προηγηθεί μήνυση κατ' αγνώστου από την ιδιοκτήτρια του ζώου.

«Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε»

Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες. «Το παλεύουμε για να ζήσει και να μπορέσει να βρει ξανά την όρασή του» λέει στο thestival.gr η ιδιοκτήτρια του «Μπρούνο», Γεωργία Λάσπα.

«Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε, καθώς ο σκύλος βρισκόταν στην άκρη του δρόμου», σημειώνει η ίδια.

Το βίντεο-ντοκουμέντο:


 
Πηγή:https://www.ieidiseis.gr